Παιδιά φωτογραφίζονται με το νεογέννητο αδερφάκι τους - Οι πιο γλυκές φωτογραφίες

Οι φωτογραφίες της Έβελιν αποτυπώνουν την αδερφική αγάπη.

Παιδιά φωτογραφίζονται με το νεογέννητο αδερφάκι τους - Οι πιο γλυκές φωτογραφίες
Instagram / fotografie_eweliny

Η Έβελιν είναι μαμά και φωτογράφος νεογέννητων. Η επαγγελματική της ενασχόληση με τη φωτογραφία ξεκίνησε λίγο μετά τη γέννηση του δεύτερου παιδιού της και μέχρι σήμερα έχει απαθανατίσει εκατοντάδες οικογένειες, μαμάδες, μπαμπάδες, νεογέννητα. Το προφίλ της στο Instagram είναι ένα πλούσιο φωτογραφικό άλμπουμ με όλες τις φωτογραφίες να έχουν κοινή αισθητική και να αποτυπώνουν συναισθήματα και ιδιαίτερες στιγμές.

Από τις φωτογραφίες της που ξεχωρίζουν είναι εκείνες με παιδιά που φωτογραφίζονται με τα νεογέννητα αδερφάκια τους. Οι περισσότερες είναι τραβηγμένες στο σπίτι και αποτυπώνουν την τρυφερότητα της αδερφικής αγάπης.

Τι άλλες φωτογραφίες μπορεί να δει κανείς στο προφίλ της φωτογράφου στο Instagram;

Φωτογραφίες με νεογέννητα στο μαιευτήριο οι οποίες ανήκουν στο λεγόμενο Project 48. Το συγκεκριμένο project περιλαμβάνει φωτογραφίες τραβηγμένες αποκλειστικά στο μαιευτήριο και σε διάστημα 48 ωρών μετά τον τοκετό.

https://www.instagram.com/p/CGS70QQF4-W

Άλλες ιδιαίτερες φωτογραφίες είναι αυτές με γονείς που φωτογραφίζονται με τα νεογέννητα μωρά τους τις πρώτες μέρες στο σπίτι. Μαμάδες και μπαμπάδες ποζάρουν στον φακό με το νέο μέλος της οικογένειας και η Έβελιν αποτυπώνει στις φωτογραφίες της όλη την αγάπη και την τρυφερότητα.

https://www.instagram.com/p/Cc00SXvsYrM

Φυσικά υπάρχουν και οι φωτογραφίες-πορτρέτα νεογέννητων. Μωρά χασμουριούνται, κανο9υν γκριμάτσες, κλαίνε και η φωτογράφος καταγράφει τις στιγμές με τον φωτογραφικό της φακό.

https://www.instagram.com/p/CcitwZUMA09
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved