Μπέμπα ποζάρει στον φακό και έχει το δικό της κοινό στο Instagram - Υπέροχες φωτογραφίες

Η μικρή Isabella φωτογραφίζεται με απίθανα outfits και οι φωτογραφίες της συγκεντρώνουν εκατοντάδες likes η κάθε μία.

Μπέμπα ποζάρει στον φακό και έχει το δικό της κοινό στο Instagram - Υπέροχες φωτογραφίες
Instagram / vale.and.bella

Η Isabella είναι μόλις λίγων μηνών και έχει το δικό της κοινό στο Instagram. Φωτογραφίες και βίντεο της μικρούλας δημοσιεύονται στον λογαριασμό Valentina and Isabella, τον οποίο έχει δημιουργήσει η μαμά της.

https://www.instagram.com/p/Cfowx6YjASS

Η Valentina είναι η μεγάλη της αδερφή η οποία έχει επίσης εξοικειωθεί με τον φωτογραφικό φακό και ποζάρει εξίσου συχνά στον φωτογραφικό φακό.

Η μητέρα των δύο κοριτσιών λατρεύει τη φωτογραφία και φωτογραφίζει τις κόρες της σε κάθε λογής concept, πότε εντός και πότε εκτός σπιτιού.

Στη μικρή Isabella, βέβαια, τις εντυπώσεις κλέβουν τα outfit της, όπως το παρακάτω κατάλευκο σύνολο με την τυρκουάζ κορδέλα, αλλά και τα αξιολάτρευτα λακάκκια της.

https://www.instagram.com/p/CgFNgGWLD19

Η επαγγελματική φωτογράφιση της μικρής Isabella

Λίγο μετά τη γέννησή της, η μητέρα των δύο κοριτσιών είχε αναθέσει σε επαγγελματία φωτογράφος να φωτογραφίσει τη νεογέννητη κόρη της. Το αποτέλεσμα όπως θα δείτε και παρακάτω είναι ονειρικό. Το κοριτσάκι είναι τυλιγμένο με μία μπεζ μάλλινη κουβέρτα, φοράει σκουφάκι και στην αγκαλιά του κρατάει ένα ασορτί χρωματικά κουκλάκι.

https://www.instagram.com/p/CgN0NFgD49d

Όσο μεγαλώνει, η μικρή Isabella αποκτά ολοένα και μεγαλύτερη εξοικείωση με τον φωτογραφικό φακό. Ποζάρει με νάζι και το χαμόγελό της, το οποίο στην ηλικία που είναι είναι πλέον συνειδητό και εκούσιο, κάνει τους χρήστες του δημοφιλούς μέσου κοινωνικής δικτύωσης να λιώνουν.

Οι φωτογραφίες της μικρούλας συγκεντρώνουν εκατοντάδες likes και μέχρι και σήμερα, ο λογαριασμός που έχει δημιουργηθεί αποκλειστικά για να δημοσιεύονται φωτογραφίες των δύο κοριτσιών έχει πάνω από 6.000 ακολούθους.

Δείτε φωτογραφίες τους στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved