Έγκυος σε τρίδυμα έγινε viral όταν έδειξε το μέγεθος της κοιλιάς της (εικόνες)

Η ίδια μοιράστηκε αρκετές λεπτομέρειες από την δύσκολη εγκυμοσύνη της.

Έγκυος σε τρίδυμα έγινε viral όταν έδειξε το μέγεθος της κοιλιάς της (εικόνες)
Instagram @ filippaophelia

Η Michella Meier-Morsi πρόσφατα γέννησε τρίδυμα. Μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram μοιράστηκε το ταξίδι της μητρότητας δείχνοντας την τεράστια κοιλιά της και περιγράφοντας όλα όσα ένιωσε πριν και μετά τη γέννα.

Οι followers της, που ξεπερνούν τις 300.000, εντυπωσιάστηκαν από τη δύναμη που επέδειξε ενώ αρκετοί ήταν εκείνοι που την χαρακτήρισαν «υπερήρωα».

Η μαμά από την Κοπεγχάγη, η οποία έχει ήδη δύο κόρες με τον σύζυγό της Mark, έφερε στον κόσμο τους γιους της, τον Charles, τον Theodore και τον Gabriel, με καισαρική τομή.

Η Michella Meier-Morsi ανέβαζε συνεχώς ποστ δείχνοντας πώς άλλαζε το μέγεθος της κοιλιάς της καθώς εξελισσόταν η εγκυμοσύνη της.

mama me tridima3

Όταν γέννησε και βεβαιώθηκε ότι όλα πήγαν καλά, σχολίασε μεταξύ άλλων : «Ήταν οι πιο δύσκολες 36 ώρες της ζωής μου όπου τα διαλείμματα ήταν λίγα και η καρδιά μου κόντευε να σκάσει από ευτυχία και αγάπη».

Παράλληλα όμως ανάρτησε κι άλλη φωτογραφία της κοιλιάς της μετά τη γέννα λέγοντας ότι θα χρειαζόταν χρόνος για να επουλωθεί το σώμα της.

«Είναι ήδη σημαντικά μικρότερη, αλλά δεν παύει να είναι μακρά και απίστευτα επώδυνη η διαδικασία της ανάκαμψης», έγραψε η υπέροχη αυτή μαμά η οποία μίλησε επίσης για το πόσο δύσκολο είναι να έχεις πέντε παιδιά, δύο τρίχρονα και τρία μωρά, με διαφορετικές ανάγκες.

Οι αναρτήσεις της συνοδεύονται από εκατοντάδες σχόλια συμπαράστασης και θαυμασμού με τα περισσότερα να εστιάζουν στην καταπληκτική δύναμή της,


https://www.instagram.com/p/CZHr1lurAtH/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Στη gallery που ακολουθεί μπορείτε να δείτε τις φωτογραφίες αυτής της μαμάς των πέντε παιδιών.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved