Tα μωρά της άνοιξης: Τα κοινά τους χαρακτηριστικά και οι πιο όμορφες φωτογραφίες

  • Ποια τα κοινά χαρακτηριστικά των παιδιών που γεννιούνται την άνοιξη;
  • Τα πιο χαριτωμένα ανοιξιάτικα μωρά του Instagram είναι αυτά.
Tα μωρά της άνοιξης: Τα κοινά τους χαρακτηριστικά και οι πιο όμορφες φωτογραφίες
Instagram / birdiebabyboutique

Δεν επηρεάζουν μόνο τα βιώματα και τα γονίδια την προσωπικότητα και τον χαρακτήρα ενός ανθρώπου, αλλά και η εποχή που έχει γεννηθεί, σύμφωνα το Romper. Μελέτες δείχνουν ότι τα παιδιά που έχουν γεννηθεί την ίδια εποχή, μοιράζονται αρκετά κοινά χαρακτηριστικά και το ίδιο ισχύει και για τα παιδιά που έχουν γεννηθεί την άνοιξη.

Η άνοιξη είναι η εποχή της αναγέννησης και όσοι έχουν γεννηθεί αυτήν την εποχή του χρόνου, είναι φύσει πιο αισιόδοξοι, έχουν ωστόσο και αυξημένες πιθανότητες για συγκεκριμένες ασθένειες. Το σημαντικό, ωστόσο, αναφέρει το Romper δεν μόνο να δούμε ποιες είναι αυτές, αλλά και γιατί συμβαίνει. Για παράδειγμα, σύμφωνα με το Independent, τα παιδιά που έχουν γεννηθεί την άνοιξη έχουν περισσότερες πιθανότητες να διαγνωσθούν με κατάθλιψη ή σχιζοφρένια. Γιατί όμως συμβαίνει αυτό; Σχετίζεται με την περιορισμένη ποσότητα βιταμίνης D που προσλαμβάνει η μητέρα από τον ήλιο στο τρίτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης; Μήπως επηρεάζει η κατανάλωση συγκεκριμένων εποχιακών τροφών κατά την κύηση; Δύσκολα μπορεί να δοθεί απάντηση σε αυτά τα ερωτήματα.

Ανεξάρτητα, από τις αιτίες που πιθανά να αποσαφηνιστούν σε επόμενες έρευνες, τα κοινά χαρακτηριστικά των παιδιών που έχουν γεννηθεί την άνοιξη φαίνεται να είναι τα εξής: είναι πιο αισιόδοξα, έχουν περισσότερες πιθανότητες για καρδιακές παθήσεις και διατροφικές διαταραχές και συγκεκριμένα ανορεξία, λιγότερες πιθανότητες από την άλλη για αλλεργίες, ενώ πιθανό είναι να προτιμούν να πέφτουν πιο αργά για ύπνο.

Τα ανοιξιάτικα μωρά του Instagram

Tα πιο ανοιξιάτικα μωράκια τα βρήκαμε στο Instagram. Γονείς και επαγγελματίες φωτογράφοι έχουν απαθανατίσει νεογέννητα με λουλούδια στα μαλλιά ή φλοράλ ρούχα και μας βάζουν στο mood της εποχής. Δείτε φωτογραφίες με τα μωρά της άνοιξης στην gallery που ακολουθεί και αν γεννάτε κι εσείς αυτήν την περίοδο, πάρτε ιδέες για τις πρώτες του φωτογραφίες.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved