Μπόμπιρας άσος στο Tae Kwon Do εντυπωσιάζει με τις κλωτσιές του (vid)

Ο μπαμπάς κρατάει πράγματα με το στόμα του και το αγοράκι τα κλωτσάει με εντυπωσιακή ακρίβεια.

Μπόμπιρας άσος στο Tae Kwon Do εντυπωσιάζει με τις κλωτσιές του (vid)

O Joshua είναι ένας ανερχόμενος άσος στο Τae Κwon Do και πριν καν γιορτάσει τα δεύτερα γενέθλιά του απόκτησε το δικό του κοινό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Το αγοράκι έχει λογαριασμό στο TikTok, τα βίντεο ωστόσο που δείχνουν τις εντυπωσιακές επιδόσεις του, αναδημοσιεύονται σε όλα τα social media.

Από τα πιο εντυπωσιακά βίντεο είναι το παρακάτω. Το αγοράκι τότε ήταν μόλις 1,5 ετών και χρησιμοποιώντας το πόδι του, με μία κλωτσιά, απομάκρυνε από το στόμα του μπαμπά του αντικείμενα -ακόμα και πολύ πολύ μικρά όπως ένα αμύγδαλο- που είχε εκείνος τοποθετήσει εκεί. Όσες φορές και αν το έκανε, καμία φορά δεν χτύπησε ή έστω άγγιξε τον μπαμπά του.

Το βίντεο έχει συγκεντρώσει πάνω από 2,2 εκατομμύρια likes και πολλές περισσότερες προβολές.

Tae Kwon Do – Τα οφέλη για τα παιδιά

Το Taw Kwon Do είναι μία κορεάτικη πολεμική τέχνη, η οποία χαρακτηρίζεται με χτυπήματα με το χέρι, τον αγκώνα και τα γόνατα.

Το πρώτο όφελος που σκεφτόμαστε είναι η αυτοάμυνα, δεν είναι όμως το μοναδικό. Το Tae Kwon Do μαθαίνει στα παιδιά να έχουν αυτοέλεγχο και πειθαρχεία, γυμνάζει το σώμα, τους μαθαίνει να σέβονται τους δασκάλους, τους αντιπάλους και τους συναθλητές τους. Επιπλέον, μέσω της ενασχόλησης με το Τaw Kwon Do, το παιδί μαθαίνει πώς να έχει επιμονή και υπομονή, πώς να διαχειρίζεται τυχόν ήττες και αποκτά μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved