Εξάχρονη με πάνω από 3.000 lip balms μπήκε στο βιβλίο Γκίνες (εικόνες)

Η Scarlett Chung έχει μία εντυπωσιακή συλλογή από lip balms σε διαφορετικά χρώματα από όλον τον κόσμο.

Εξάχρονη με πάνω από 3.000 lip balms μπήκε στο βιβλίο Γκίνες (εικόνες)
kids.guinnessworldrecords.com

Η εξάχρονη Scarlett Ashley Cheng από το Hong Kong έχει μία εντυπωσιακή συλλογή από lip balms και αυτός ήταν ο λόγος που μπήκε στο βιβλίο Γκίνες. Η μικρή Scarlett Ashley και η κατά δύο χρόνια μεγαλύτερη αδερφή της έχουν συγκεντρώσει πάνω από 3.300 lip balms σε διαφορετικά χρώματα από όλον τον κόσμο.

Όλα ξεκίνησαν πριν χρόνια όταν η γιαγιά της Scarlett, της χάρισε το πρώτο της καλλυντικό για τα χείλη.

«Όταν ήμουν μικρή είχα συνέχεια ξηρά χείλη και κάπως έτσι ξεκίνησαν όλα» αναφέρει η Scarlett στο kids.guinessworldrecords.com. «Οι γονείς και η γιαγιά μου, μου έβαζαν lip balm κάθε μέρα για να είναι ενυδατωμένα. Στην αρχή τα lip balms ήταν ουδέτερα, χωρίς χρώμα ή γεύση, γιατί ήμουν μικρή όταν όμως λίγο μεγάλωσα άρχισα να δοκιμάζω διαφορετικές γεύσεις».

koritsaki sullogi lip balm 4

Πηγή φωτογραφίας: kids.guinnessworldrecords.com

Σιγά-σιγά η 6χρονη έφτιαξε την τεράστια συλλογή της και η ίδια δηλώνει ότι συλλέγοντας όμορφα αντικείμενα νιώθει χαρούμενη και περνάει όμορφα.

Εκτός από το να συλλέγουν, η Scarlett και η αδερφή της, Kaylyn, φτιάχνουν επίσης τα δικά τους οργανικά lip balms με αγνά υλικά και τα κάνουν δώρο σε συγγενείς και φίλους. Τα δύο κορίτσια, με τη βοήθεια των γονιών τους, έκαναν αίτηση για να μπουν στο βιβλίο Γκίνες και να αποδείξουν ότι βάζοντας στόχους μπορείς να καταφέρεις τα πάντα.

Η διάκριση αυτή, όπως αναφέρουν, θα τους μείνει αξέχαστη ως κάτι εντελώς διαφορετικό και σίγουρα θα συνεχίσουν να συλλέγουν και να φτιάχνουν τα αγαπημένα τους καλλυντικά.

Aν πάντως ζηλέψατε έστω και λίγο, ιδού μία πολύ εύκολη συνταγή για να φτιάξετε κι εσείς σπιτικό lip balm με τέσσερα μόνο υλικά.

Θα χρειαστείτε:

  • αμυγδαλέλαιο
  • βούτυρο αμυγδάλου
  • κερί αμυγδάλου

Δείτε τη διαδικασία βήμα-βήμα στο βίντεο που ακολουθεί.



Δείτε φωτογραφίες της μικρής Scarlett στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved