Eίναι μόλις τριών ετών και μαγειρεύει σαν επαγγελματίας (vid)

Ο μικρός Carter λατρεύει τη μαγειρική και φτιάχνει νοστιμότατα πιάτα!

Eίναι μόλις τριών ετών και μαγειρεύει σαν επαγγελματίας (vid)

Η μαγειρική είναι μία δημιουργική δραστηριότητα και πολλά παιδιά λατρέυουν να μπαίνουν στην κουζίνα με την μαμά ή τον μπαμπά, να παίζουν με τις ζύμες, να περιεργάζονται τα υλικά και να βοηθούν με τον τρόπο τους στην παρασκευή ενός γεύματος.

Λίγα βέβαια το πάνε ένα βήμα παραπέρα, όπως ο τρίχρονος Carter που θα δείτε και στο παρακάτω βιντεο. Σύμφωνα με τη μαμά του, Laura, το μικρό αγόρι από μικρό της ζητούσε να την βοηθήσει στην κουζίνα. Η Laura του έδειξε βήμα-βήμα πώς να φτιάχνει διάφορα σνακ και φαγητά και ο τρίχονος το "έπιασε" με με την πρώτη.

Σήμερα το αγοράκι είναι ένας εκκολαπτόμενος σεφ και ξέρει να φτιάχνει διάφορα φαγητά όπως ομελέτες και κοτόπουλο στο τηγάνι. Την αγάπη του για τη μαγειρική φαίνεται να συμμερίζεται και ο μικρός του αδερφός, ο οποίος σύμφωνα με την Laura, βοηθάει τον Carter αρεκτά συχνά.

Σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε ότι η μαγειρική είναι μία εξαιρετικά ωφέλιμη δραστηριότητα για τα παιδιά. Μέσω αυτής, ανακαλύπτουν τη χαρά της δημιουργίας, εξασκούν τις λεπτές κινητικές τους δεξιότητες, μαθαίνουν να είναι υπεύθυνα και εξοικειώνονται με διάφορα τρόφιμα και υλικά.

Δείτε τον τρίχρονο να φτιάχνει διάφορα φαγητά στην κουζίνα στο βίντεο που ακολουθεί.



© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved