Η μαμά που δημιουργεί ονειρεμένα σκηνικά με πρωταγωνιστή το μωρό της! (φωτό και βίντεο)

Μια καλλιτέχνης και μητέρα τριών μικρών αγοριών, η Κουίνι Λιάο, εμπνεύστηκε από τον μικρότερο γιό της και έφτιαξε μια πρωτότυπη σειρά φωτογραφιών.

Η μαμά που δημιουργεί ονειρεμένα σκηνικά με πρωταγωνιστή το μωρό της! (φωτό και βίντεο)

Η Κουίνι περίμενε μέχρι να αποκοιμηθεί ο γιος της, για να τον μεταφέρει σε έναν κόσμο μαγικό. Εκεί όπου πετάει με έναν αρκούδο ή που πάει να σώσει μια πριγκίπισσα.

Το πρωτότυπο πρότζεκτ της μητέρας, περιέχει πάνω από 100 φωτογραφίες, όπου χρησιμοποιώντας απλά τη φαντασία της, υφάσματα, μερικά λούτρινα κουκλάκια και καθημερινά αντικείμενα, έχει καταφέρει να στήσει μαγευτικά σκηνικά που απεικονίζουν κάθε φορά ένα καινούριο μοναδικό προορισμό για το μωρό της, τον μικρό Γουένγκεν.

«Κάθε μέρα, πριν πέσει ο Γουένγκεν για ύπνο, τον φανταζόμουν να είναι ο πρωταγωνιστής σε ένα από τα αγαπημένα μου επεισόδια και να ζωγραφίζω το background, με απλά υφάσματα, λούτρινα και άλλα οικιακά αντικείμενα ακριβώς όπως θα έκανε ένας καλλιτέχνης με τα πινέλα του», λέει η καλλιτέχνης. Αφού ο Γουένγκεν αποκοιμιόταν, τον έβαζα στο κέντρο του θέματος που είχα δημιουργήσει και άρχιζα να τραβάω φωτογραφίες».

Το άλμπουμ ονομάζεται «Ο Γουένγκεν στη Χώρα των Θαυμάτων» (Wengenn in Wonderland).

Δείτε το βίντεο και τις φωτογραφίες.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved