Το συγκλονιστικό βίντεο του πατέρα που είναι ανήμπορος να βοηθήσει τον αιμόφυρτο γιο του!

Ένα βίντεο που έχει δημιουργηθεί αποκλειστικά και μόνο για να σώζει ζωές και κυρίως μικρά παιδιά, κυκλοφορεί εδώ και λίγα εικοσιτετράωρα στο διαδίκτυο παγκοσμίως.

Το συγκλονιστικό βίντεο του πατέρα που είναι ανήμπορος να βοηθήσει τον αιμόφυρτο γιο του!

Η εθελοντική οργάνωση St John Ambulance που δραστηριοποιείται παγκοσμίως και έχει ως μοναδικό σκοπό να μαθαίνουν τους πάντες πώς να δίνουν σε συνανθρώπους τους τις πρώτες βοήθειες ώστε να σώζονται ζωές, δημιούργησε αυτό το βίντεο.

Σε αυτό πρωταγωνιστεί μια οικογένεια με ένα αγοράκι. Η μαμά πλένει τα πιάτα και κοιτά από το παράθυρο της κουζίνας τον σύζυγό της και τον γιο τους να παίζουν στον κήπο. Η κάμερα εστιάζει στον πατέρα ο οποίος διακόπτει το παιχνίδι με τον μικρό για να μιλήσει στο κινητό.

Στο μεταξύ ο πιτσιρικάς βρίσκει διασκεδαστικό να ανέβει σε ένα δέντρο. Με ένα στραβοπάτημα, όμως, χάνει την ισορροπία του και πέφτει από μεγάλο ύψος. Ο πατέρας που τόση ώρα μιλάει, τρέχει κοντά του και τον βλέπει μέσα στα αίματα και λιπόθυμο. Δεν ξέρει πώς να το βοηθήσει.

Τον ταρακουνάει αλλά ο πιτσιρικάς δεν ξυπνάει. Αν ήξερε πώς να του προσφέρει τις πρώτες βοήθειες, ίσως και να κατάφερνε να τον σώσει. Αυτό είναι και το μήνυμα που στέλνουν οι εθελοντές σε όλους εκείνους τους γονείς που δεν έχουν αυτές τις γνώσεις και επιβάλλεται να τις μάθουν. Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο...

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved