Έχει το παιδί σας γενέθλια; Ιδέες για την πιο εύκολη και εντυπωσιακή τούρτα! (εικόνες)

Τα παιδιά λατρεύουν την ημέρα των γενεθλίων τους! Βρίσκονται στο επίκεντρο της προσοχής μας, παίρνουν τα αγαπημένα τους δώρα και φυσικά μαζεύονται φίλοι και συγγενείς για να του ευχηθούν και όλοι μαζί να σβήσουμε την τούρτα!

Έχει το παιδί σας γενέθλια; Ιδέες για την πιο εύκολη και εντυπωσιακή τούρτα! (εικόνες)

Σε ένα πάρτι πάντα προσέχουμε την τούρτα η οποία και πρωταγωνιστεί σε όλες τις φωτογραφίες γενεθλίων! Εάν θέλετε να φτιάξετε μόνες σας την τούρτα του μικρού σας και ταυτόχρονα να εντυπωσιάζετε τους πάντες, σας έχουμε την ιδανική λύση!

Η τούρτα λαγουδάκι που βλέπετε μπορεί να φαντάζει κάτι δύσκολο και σύνθετο που μόνο κάποιος με γνώσεις ζαχαροπλαστικής θα μπορούσε να φτιάξεις, όμως δεν είναι έτσι! Δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες πως μπορείτε να την φτιάξετε και εσείς με απλά βήματα και δοκιμάστε το! Οι πάντες θα εντυπωσιαστούν! Όσο για τη γεύση, μπορείτε να την προσαρμόσετε στα δικά σας γούστα!

1. Ξεκινάμε φτιάχνοντας δύο στρογγυλά και μεγάλα στο πάχος κέικ και τα κόβουμε σύμφωνα με την παρακάτω φωτογραφία. Μπορείτε να τα κάνετε με γεύση σοκολάτα ή με γεύση βανίλια, ανάλογα με τις προτιμήσεις σας.

1tourtalagos1

2. «Συναρμολογήστε» την τούρτα σας!

1tourtalagos2

3. Και τώρα το διασκεδαστικό κομμάτι! Φτιάξτε γλάσο ή ζαχαρόπαστα και απλώστε σε όλο το πάνω μέρος

1tourtalagos3

4. Διακοσμήστε, στολίστε και τελειώσατε!

1tourtalagos5
1tourtalagos6
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved