Η συμπεριφορά αυτού του κοριτσιού έκανε έξω φρενών το διαδίκτυο – Γιατί κατηγορούν τη μαμά του (vid)

Τον εκνευρισμό των χρηστών του διαδικτύου έχει προκαλέσει το βίντεο αυτό.

Η συμπεριφορά αυτού του κοριτσιού έκανε έξω φρενών το διαδίκτυο – Γιατί κατηγορούν τη μαμά του (vid)

Η μαμά ενός κοριτσιού νηπιακής ηλικίας, ανέβασε προ ημερών ένα βίντεο, όπου η μικρούλα σε έξαλλη κατάσταση «διαλύει» το σπίτι, επειδή, μάλλον, δεν πέρασε το δικό της σε κάτι που ζητούσε. Η μαμά τραβώντας με την κάμερα τη μικρή, της ζητούσε να σταματήσει, εξηγώντας ότι έχει μαζέψει το σπίτι. Αλλά η μικρή γινόταν περισσότερο έξαλλη, πετώντας ο, τι έβρισκε μπροστά της.

Το επίμαχο βίντεο διαρκεί λίγο περισσότερο από 3 λεπτά και σε κανένα σημείο δε βλέπουμε την πιτσιρίκα να ηρεμεί. Αντίθετα, βλέπουμε αντικείμενα να ίπτανται και τη μαμά να τραβάει με την κάμερα. Και αυτό είναι που έκανε έξω φρενών τους χρήστες του διαδικτύου. Όλοι συμφώνησαν ότι το κοριτσάκι έχει κακή συμπεριφορά, αντιδρά σαν κακομαθημένο, στρέφοντας η συντριπτική πλειοψηφία των χρηστών, τα βέλη της στη μαμά. Και αυτό διότι κανείς τους δε βρήκε χαριτωμένο το βίντεο, και δεν καταλαβαίνουν γιατί έπρεπε να το ανεβάσει η μαμά, αφού έτσι εκτίθεται η ίδια και κάνει κακό και στο παιδί της.

Άλλοι κατηγόρησαν τη μαμά ότι φταίει εκείνη για τη συμπεριφορά της κόρης της, θεωρώντας ότι θα έπρεπε να κλείσει την κάμερα και να ηρεμήσει το παιδί της, που ήταν εκτός ελέγχου. Δείτε το επίμαχο βίντεο και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα!

Διαβάστε επίσης

Η αντίδραση αυτής της μαμάς στο θυμό του γιου της μπορεί να μας διδάξει πολλά

Κακομαθημένο παιδί: Συνηθισμένα λάθη που κάνουν οι γονείς

Μήπως μεγαλώνω ένα κακομαθημένο παιδί; 6 σημάδια που το μαρτυρούν

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved