Αυτές είναι οι δυο γυναίκες που πέταξαν το άτυχο βρέφος σε κάδο σκουπιδιών!

Σοκ έχει προκαλέσει η υπόθεση της μητέρας και της γιαγιάς που πέταξαν το νεογέννητο βρέφος σε κάδο σκουπιδιών, προκειμένου, όπως είπαν, να αποφύγουν την επίπληξη από συγγενείς και ομοεθνείς.

Αυτές είναι οι δυο γυναίκες που πέταξαν το άτυχο βρέφος σε κάδο σκουπιδιών!

Οι δυο γυναίκες χθες το μεσημέρι οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα και στον ανακριτή Αμαλιάδας. Διαβάστε την ανακοίνωση που εξέδωσαν οι αστυνομικές αρχές:


«Εξιχνιάστηκε άμεσα από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πύργου, σε συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα Λεχαινών, η υπόθεση ανεύρεσης νεκρού βρέφους σε χωματερή της περιοχής.
Το νεκρό βρέφος (αγόρι), τυλιγμένο σε σεντόνι, εντοπίστηκε από αλλοδαπή γυναίκα προχθές (12-08-2013) το μεσημέρι, σε χωματερή των Λεχαινών.
Για την υπόθεση αυτή, συνελήφθησαν σήμερα (14-08-2013), δυνάμει εντάλματος σύλληψης του κ. ανακριτή Αμαλιάδας, η 20χρονη μητέρα και η 44χρονη γιαγιά του βρέφους, υπήκοοι Αλβανίας, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της παιδοκτονίας και της ανθρωποκτονίας από πρόθεση.
Ειδικότερα, από την εμπεριστατωμένη έρευνα, που ενήργησαν οι αστυνομικοί, διαπιστώθηκε ότι η 20χρονη μητέρα του βρέφους, μαζί με την 44χρονη μητέρα της, προαποφάσισαν τη θανάτωση του, αμέσως μετά τη γέννησή την 08-08-2013, προκειμένου να αποκρύψουν το γεγονός από το οικογενειακό τους περιβάλλον, τοποθετώντας το σε κάδο σκουπιδιών, που βρίσκεται κοντά στο σπίτι τους στο Νιοχώρι Ηλείας».


Πηγή φωτογραφιών: Eurokinissi

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved