Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Το μωράκι μας δεν ήρθε εύκολα»

Τις δύσκολες στιγμές που πέρασε, πριν φέρει στον κόσμο την κόρη της Νάσια που τώρα είναι τριών μηνών, αποκαλύπτει για πρώτη φορά σε συνέντευξή της η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Το μωράκι μας δεν ήρθε εύκολα»

Η παρουσιάστρια μίλησε για τις δύο άτυχες εγκυμοσύνες που είχε πριν μείνει έγκυος στην κορούλα της. «Πριν κρατήσω στην αγκαλιά μου το μωράκι, δεν σου κρύβω πως είχα πολύ μεγάλη αγωνία να πάνε όλα καλά. Γιατί είχα περάσει μια πολύ δύσκολη και επώδυνη εμπειρία: Μέσα σε μια χρονιά είχα δύο ατυχίες» αποκαλύπτει στο people η παρουσιάστρια.

Η ίδια συνεχίζει: «Είναι κάτι για το οποίο δεν έχω μιλήσει μέχρι σήμερα, αλλά τώρα πλέον, που όλα πήγαν καλά, το λέω, όχι μόνο για να το ξορκίσω, αλλά και γιατί θέλω να δώσω κουράγιο σε άλλες γυναίκες που το έχουν περάσει. Γιατί και για εμένα, στο ξεκίνημα της οικογένειάς μου με τον άντρα μου, ήταν κάτι πάρα πολύ σκληρό. Κάτι που το πέρασα μαζί με τον Θέμη και πολύ δικούς μου ανθρώπους, γιατί δεν ήθελα να το συζητάω ούτε με τον εαυτό μου. Το λέω όμως τώρα, εφόσον με ρωτάς, γιατί θεωρώ πως όταν θέλουμε κάτι πολύ, το ονειρευόμαστε και το αποζητούμε, με όλη τη λαχτάρα που μπορεί να χωράει η ψυχή μας, μπορούμε να το καταφέρουμε».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved