Προσπάθησε να πουλήσει το μωρό της φίλης του για 100 δολάρια και συνελήφθη

Ένας 22χρονος άντρας συνελήφθη πριν από λίγες μέρες επειδή προσπάθησε να πουλήσει το μωρό της αγαπημένης του σε site στο internet έναντι του ποσού των 100 δολαρίων.

Προσπάθησε να πουλήσει το μωρό της φίλης του για 100 δολάρια και συνελήφθη

Στις 29 Ιουλίου, ο Πολ Μάρκες «ανέβασε» αγγελία μαζί με μία φωτογραφία του μωρού στην οποία έγραφε: «Γεια σας, έχω ένα δύο μηνών μωρό που της αρέσει να παίζει και έχει πλάκα αλλά έχει και ένα πρόβλημα. Ο γιατρός είπε ότι έχει άσθμα και αν πάθει κρίση, μπορεί να σταματήσει να αναπνέει. Μου τη δίνει στα νεύρα και δεν την θέλω. Σας παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου με email».

Η συγκεκριμένη αγγελία πολύ γρήγορα εντοπίστηκε και «κατέβηκε» από τον υπεύθυνο του site, αλλά ο Μάρκες πόσταρε μία δεύτερη την επόμενη μέρα.

Η συγκεκριμένη αγγελία έμεινε πάνω περισσότερο χρόνο. Όσοι την είδαν ειδοποίησαν την αστυνομία και το τμήμα δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος στη Νέα Υόρκη το οποίο εντόπισε τον άνθρωπο που είχε αναρτήσει αυτό το «αίσχος».

Προερχόταν από υπολογιστή στο σπίτι του Μάρκες. Σύμφωνα με την αυτεπάγγελτη μήνυση που στοιχειοθετήθηκε την Δευτέρα, ο Μάρκες ανέβασε τη συγκεκριμένη αγγελία με στοιχεία της συντρόφου του και όπως εκείνη είπε αργότερα στην αστυνομία, όντως έλαβε μία κλήση από άνθρωπο που ήθελε να αγοράσει το παιδί της.

«Ο λόγος που ανάρτησα τη συγκεκριμένη αγγελία ήταν επειδή βαριόμουν και ήθελα να γελάσω λίγο» είπε ο Μάρκες σύμφωνα με πηγές. Ό,τι και να είπε, όμως, συνελήφθη από την αστυνομία και αν τελικά καταδικαστεί στη δίκη που θα παραπεμφθεί, αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης τουλάχιστον ενός χρόνου.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved