10 μηνών μωρό νοσηλεύεται επειδή κατάπιε χάπια με ναρκωτική ουσία της γιαγιάς του!

Ένα μωράκι, μόλις δέκα μηνών νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο Νοσοκομείο Παίδων του Αρκάνσας επειδή κατάπιε χάπια μεθαμφεταμίνης της γιαγιάς του.

10 μηνών μωρό νοσηλεύεται επειδή κατάπιε χάπια με ναρκωτική ουσία της γιαγιάς του!

Σύμφωνα με την πρώτη έκθεση της αστυνομίας για το περιστατικό, το ιατρικό προσωπικό του νοσοκομείου είπε πως το μωρό μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε κακή κατάσταση, δεν μπορούσε να μείνει σε μία θέση, κινούταν συνεχώς και ήταν πολύ φοβισμένο.

Η μητέρα του παιδιού, η 20χρονη Κέρτνεϊ Στίβενς, είπε στην αστυνομία ότι η μητέρα της, η 36χρονη Μάρσα Στίβενς έβαλε το παιδί για ύπνο γύρω στις 9 το βράδυ. Δέκα λεπτά αργότερα, το μωρό άρχισε να ουρλιάζει. Η μητέρα πήγε να κοιτάξει το παιδί και διαπίστωσε ότι έκανε εμετό. Τότε ήταν λοιπόν που κάλεσε ασθενοφόρο.

Η μητέρα ενημέρωσε ότι η μητέρα της και γιαγιά του παιδιού χρησιμοποιεί τη ναρκωτική ουσία μεθαμφεταμίνη από την οποία είναι εξαρτημένη. Η αστυνομία, από μία μικρή έρευνα που έκανε, διαπίστωσε ότι η γιαγιά του παιδιού είχε στο ενεργητικό της πολλές συλλήψεις για κατοχή μεθαμφεταμίνης και είχε βγει με αναστολή από τη φυλακή.

Οι αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι της οικογένειας και συνέλαβαν για ακόμα μία φορά τη γιαγιά για κατοχή ναρκωτικών και άλλα πλημμελήματα. Κατηγορίες όμως αντιμετωπίζει και η μητέρα του παιδιού καθώς γνώριζε για τη χρήση ναρκωτικών από τη μητέρα της και έθεσε σε κίνδυνο το παιδί της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved