Μωρό γεννήθηκε σε ασανσέρ νοσοκομείου

Η 23χρονη Μελίσσα Γκάβαναγκ ήταν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και ήδη είχε αρχίσει να έχει πόνους και να μην νιώθει καλά.

Μωρό γεννήθηκε σε ασανσέρ νοσοκομείου

Ξεκίνησε από το σπίτι της για να πάει στο νοσοκομείο, όπου και βρέθηκε λίγη ώρα αργότερα. Όμως, μπαίνοντας στον ανελκυστήρα του νοσοκομείου, έκλεισαν οι πόρτες και εκείνο σταμάτησε να λειτουργεί.

Είχε πολύ ζέστη και όταν εγκλωβίστηκε εκεί μέσα μαζί με τον σύντροφό της, ήξερε πως θα γεννούσε στο ασανσέρ. Όπως και τελικά έγινε. Αν και κάλεσαν βοήθεια, η Μελίσσα δεν μπορούσε να σταματήσει τη διαδικασία του φυσιολογικού τοκετού και έτσι γέννησε ένα όμορφο κοριτσάκι. Λίγα λεπτά μετά τη γέννηση της μικρής, κατάφεραν να τους απεγκλωβίσουν.

Οι διασώστες είχαν όλα τα απαραίτητα για να δώσουν τις πρώτες βοήθειες σε μωρό και μητέρα που αμέσως μετά μεταφέρθηκαν σε δωμάτιο του νοσοκομείου.

Το κοριτσάκι αποφάσισαν να το ονομάσουν Έλλα από την αγγλική λέξη Ελεβέιτορ που σημαίνει ανελκυστήρας, καθώς και Νίκολα από το όνομα Νίκκι που ανήκε στη διασώστρια η οποία βοήθησε τη Μελίσα να φέρει στον κόσμο το παιδί της.

Η Νίκκι δήλωσε πως είναι πολύ χαρούμενη για τις ευχαριστίες που έλαβε από τους γονείς του παιδιού και την οικογένεια γενικότερα, αλλά πρόσθεσε πως πιστεύει ότι τα συγχαρητήρια αξίζουν στη Μελίσα που έκανε όπως τόνισε «σκληρή» δουλειά για να έρθει στον κόσμο το αγγελούδι της!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved