Είδε το μωρό της να χαμογελά στον υπέρηχο και δεν διέκοψε την κύηση!‏

Η Κάτια Ρόουι ήταν έγκυος σε αγοράκι. Ο γιατρός της, όμως, ανακάλυψε σε κάποιον από τους υπερήχους που έκανε, ότι το μωρό πάσχει από έλλειψη ανάπτυξης εγκεφάλου και την ενημέρωσε ότι το παιδάκι δεν θα κατάφερνε ποτέ να περπατήσει ή να μιλήσει.

Είδε το μωρό της να χαμογελά στον υπέρηχο και δεν διέκοψε την κύηση!‏

Έτσι, τη συμβούλεψε πως το καλύτερο που είχε να κάνει ήταν διακοπή της κύησης.

Στις 24 εβδομάδες κύησης, πήγε να κάνει έναν 3D υπέρηχο για να δουν αν όντως συνεχίζει να έχει το έμβρυο πρόβλημα και μετά θα αποφάσιζε αν θα έκανε διακοπή της κύησης ή όχι. Στον υπέρηχο η Κάτια είδε το έμβρυο να χαμογελάει και να κουνάει συνεχώς τα χεράκια και τα ποδαράκια του σαν να έπαιζε και τότε σκέφτηκε πως δεν θα μπορούσε να του τερματίσει τη ζωή!

Η Κάτια σκέφτηκε ότι εφόσον μπορούσε να χαμογελάει και να παίζει παρά το πρόβλημα που είχε, όπως έλεγαν οι γιατροί, δεν έπρεπε να του στερήσει τις πιθανότητες να ζήσει και τελικά αποφάσισε πως ήταν καλύτερο να αφήσει το παιδί να ευχαριστηθεί τη ζωή του παρά τις δυσκολίες που θα αντιμετώπιζε για όσο χρόνο θα είχε.

Τελικά η Κάτια γέννησε το αγοράκι της και το ονόμασε Λούσιαν. Ο μικρός, όμως, κατάφερε να ζήσει μόνο 9 ώρες μετά τη γέννησή του. Παρά τα προγνωστικά ότι θα κατάφερνε να φτάσει μέχρι πέντε χρονών, το μωρό τελικά έζησε μόνο λίγες ώρες.

Οι γονείς του έκαναν σχέδια ότι στο μέλλον, παρά τα προβλήματα, θα κατάφερνε να περπατήσει και ότι όταν θα παντρεύονταν, το παιδί τους θα λάμβανε ενεργό ρόλο στην τελετή. Όμως, η ζωή είχε άλλα σχέδια.

Η Κάτια λέει πως αν και ήταν δύσκολη η εγκυμοσύνη της και όλα όσα συνέβησαν ήταν τραγικά, είναι πολύ χαρούμενη που γνώρισε τον γιο της.

Όπως τόνισε, για εκείνη ήταν χωρίς αμφιβολία η πιο ευτυχισμένη στιγμή στη ζωή της και είναι ευγνώμων που τον γνώρισε. «Θα μπορούσε να έχει πεθάνει οποιαδήποτε στιγμή πριν ακόμα γεννηθεί, όμως τα κατάφερε, γεννήθηκε και γνώρισε τους γονείς του» δήλωσε η Κάτια η οποία επέδειξε μεγάλη δύναμη ψυχής!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved