Πώς να επιλέξετε το σωστό σουτιέν εγκυμοσύνης

Όσο περνάει ο καιρός και η κοιλίτσα σας μεγαλώνει, αντιλαμβάνεστε ότι αλλάζει ριζικά και όλο σας το σώμα. Κάποια στιγμή θα εστιάσετε και στο στήθος σας το οποίο μάλιστα, από την αρχή της εγκυμοσύνης σας δείχνει πολύ μεγαλύτερο από ό,τι είχατε συνηθίσει.

Πώς να επιλέξετε το σωστό σουτιέν εγκυμοσύνης

Αν όντως σας συμβαίνει αυτό, τότε έχει έρθει η ώρα να βγείτε στην αγορά για το κατάλληλο σουτιέν εγκυμοσύνης το οποίο θα πρέπει να ταιριάζει απόλυτα με το σωματότυπό σας αλλά και την ιδιοσυγκρασία σας. Μπορεί ένα σουτιέν που φοριέται άψογα από μία άλλη έγκυο και της προσφέρει άνεση, σε εσάς να είναι εντελώς ακατάλληλο. Το mothersblog.gr σας δίνει έξυπνες συμβουλές για να επιλέξετε το κατάλληλο για εσάς σουτιέν την περίοδο της εγκυμοσύνης...
• Αποφύγετε τις μπανέλες στα νέα σουτιέν σας. Το μόνο που θα σας προσφέρουν, είναι αρκετό εκνευρισμό επειδή θα σας «κόβουν».
• Ξεχάστε το νούμερο σουτιέν που φορούσατε πριν μείνετε έγκυος. Συνήθως το cup ανεβαίνει ένα με δύο νούμερα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και έτσι θα πρέπει να δοκιμάσετε οπωσδήποτε το σουτιέν που σας αρέσει.
• Προτιμήστε τα «έξυπνα» σουτιέν, δηλαδή τη νέα γενιά στηθόδεσμων που δεν έχουν ραφές, δεν «σφίγγουν» τον θώρακα και δεν ξεχειλώνουν εύκολα. Θα περάσετε με τέτοια σουτιέν όλη σας την εγκυμοσύνη.
• Προτιμήστε για το καλοκαίρι ανοιχτά και όχι σκούρα χρώματα. Δεν σας προσφέρουν απολύτως τίποτα.
• Προσοχή στα λάστιχα των σουτιέν. Όταν θα είστε «τελειόμηνη» θα διαπιστώσετε πως ακόμα και το πιο ελαφρύ σουτιέν που έχετε αγοράσει, σας ενοχλεί. Η κοιλιά σας πλέον, όμως θα είναι μεγάλη και ίσως να σας «κόβουν» σουτιέν που έχετε αγοράσει, όσο άνετα και αν σας ήταν παλιότερα.
• Για τις τελευταίες εβδομάδες της εγκυμοσύνης σας, θα πρέπει να πάρετε τουλάχιστον ένα σουτιέν θηλασμού με όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά το οποίο φυσικά θα χρησιμοποιήσετε και όταν γεννήσετε, για αρκετό διάστημα.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved