Κέιτ Γουίνσλετ: Το αγέννητο παιδί της θα είναι ο πιο μικρός επιβάτης για το διάστημα!

Η Κέιτ Γουίνσλετ και ο σύζυγός της Νεντ Ροκενρόλ περιμένουν το πρώτο τους παιδί μαζί –για την 37χρονη ηθοποιό θα είναι το τρίτο- και ο δισεκατομμυριούχος Σερ Ρίτσαρντ Μπράνσον, θείος του Νεντ, υποσχέθηκε στο ζευγάρι να χαρίσει στο αγέννητο παιδί τους μία δωρεάν θέση στο Γαλαξιακό πρόγραμμα της Virgin για το διάστημα, όταν βέβαια το παιδί θα είναι σε κατάλληλη ηλικία.

Κέιτ Γουίνσλετ: Το αγέννητο παιδί της θα είναι ο πιο μικρός επιβάτης για το διάστημα!

«Ο πάμπλουτος επιχειρηματίας είπε στην ηθοποιό ότι η ίδια και ο σύζυγός της μπορούν να πάνε στο διάστημα όποτε θέλουν και το ίδιο ισχύει και για το αγέννητο παιδί τους» είπε άνθρωπος από το στενό τους περιβάλλον. Η σταρ έχει ήδη ένα κορίτσι δώδεκα ετών, τη Μία, από τον πρώτο της γάμο και έναν εννιάχρονο γιο, τον Τζόε από τον γάμο της με τον σκηνοθέτη Σαμ Μέντες.

Όσο για το πρόγραμμα της Virgin για το διάστημα, έχει οριστεί να γίνει ανήμερα τα Χριστούγεννα που θα έρθουν. Αξίζει να σημειωθεί ότι το εισιτήριο γι' αυτό το ταξίδι κοστίζει 200.000 δολάρια και ήδη πολλοί διάσημοι του Χόλιγουντ έχουν κάνει κράτηση. Όπως ο Άστον Κούτσερ, η Μίλα Κούνις, ο Τζάστιν Μπίμπερ, ο Λεονάρντο ΝτιΚάπριο και ο Ράσελ Μπραντ, ενώ η Αντζελίνα Τζολί, ο Μπραντ Πιτ, η Κέιτι Πέρι, ο επιστήμονας Στίβεν Χόγκινς και ο Τομ Κρουζ έχουν εκφράσει έντονο ενδιαφέρον για να πάνε στο διάστημα.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved