Βάπτιση: Όλες οι λεπτομέρειες που δεν πρέπει να ξεχάσετε

Η μέρα της βάπτισης του μικρού σας πλησιάζει και εσείς είστε σχεδόν έτοιμη σε ό,τι αφορά κάθε λεπτομέρεια τόσο στο μυστήριο όσο και στο γλέντι που θα ακολουθήσει. Είστε όμως απόλυτα σίγουρη ότι τα έχετε ρυθμίσει όλα;

Βάπτιση: Όλες οι λεπτομέρειες που δεν πρέπει να ξεχάσετε

Γιατί θα πρέπει να γνωρίζετε ότι αυτές τις όμορφες μέρες, πάντα κάτι πηγαίνει στραβά ή τέλος πάντων, εκπλήσσεστε από κάτι που ίσως ξεχάσατε ή αγνοήσατε. Εφόσον λοιπόν σας απομένουν έστω και λίγες μέρες στη διάθεσή σας, μπορείτε να ελέγξετε και να διευθετήσετε κάποιες λεπτομέρειες που ίσως σας έχουν ξεφύγει. Ποιες είναι αυτές; Το mothersblog.gr σας βοηθά να γίνουν όλα τέλεια εκείνη την ημέρα, αρκεί να προσέξετε τα εξής:

Ποιος θα φέρει τις μπομπονιέρες στην εκκλησία; Δεν έρχονται μόνες τους.

Ποιος θα παραλαμβάνει τα δώρα για λογαριασμό σας πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τη βάφτιση εφόσον εσείς θα πρέπει να είστε με συγγενείς και φίλους; Αναθέστε το σε κάποιον έμπιστό σας που να έχει φυσικά αυτοκίνητο. Αν δεν χωράνε, επιστρατεύστε και άλλον δικό σας άνθρωπο για την ίδια δουλειά.

Ποιος θα πάρει τις λαμπάδες, τις μπομπονιέρες και γενικότερα τα βαπτιστικά με προορισμό το σπίτι σας; Ούτε αυτά τα αντικείμενα... περπατάνε. Άρα θα πρέπει να ζητήσετε από μέλος της οικογένειάς σας να σας βοηθήσει σε αυτό.

Μετά το μυστήριο και πριν το γλέντι, ποιος θα αναλάβει να πάει τον στολισμό της εκκλησίας στο χώρο όπου θα γιορτάσετε το γεγονός; Μπαλόνια, λουλούδια και τέλος πάντων όλα τα υπόλοιπα στολίδια που έχετε στην εκκλησία πρέπει να μεταφερθούν εκεί και θα πρέπει να έχετε ήδη ορίσει έναν δικό σας άνθρωπο υπεύθυνο ώστε να το κάνει.

Ποιος θα πάρει το βιβλίο ευχών από την εκκλησία; Μπορεί να μην έχουν γράψει όλοι οι καλεσμένοι σας τις ευχές τους για το μικρό σας και είναι κρίμα να χάσετε αυτή τη μοναδική ευκαιρία. Κανονίστε να το πάρετε εσείς ή ζητήστε από τη μητέρα σας ή τον πατέρα σας να το πάρει μαζί του φεύγοντας από την εκκλησία.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved