Αληθινή ιστορία: Ζευγάρι κατάφερε να φέρει στον κόσμο το πρώτο του παιδάκι μέσω εμβρυοσκόπησης!

Ένα ακόμη ζευγάρι που αντιμετώπιζε προβλήματα γονιμοποίησης, αποφάσισε να κάνει προσπάθειες μέσω μιας νέας τεχνικής, η οποία σου εγγυάται θετικά αποτελέσματα από τις πρώτες κιόλας ημέρες.

Αληθινή ιστορία: Ζευγάρι κατάφερε να φέρει στον κόσμο το πρώτο του παιδάκι μέσω εμβρυοσκόπησης!

Όταν ξεκίνησαν τις διαδικασίες ο γιατρός τους, τους υπέδειξε μια τεχνική η οποία ονομάζεται «εμβρυοσκόπηση», μια μέθοδος που αυξάνει τις πιθανότητες για επιτυχημένη εγκυμοσύνη έως και 50%.

Το μηχάνημα το οποίο χρησιμοποιούν ,μοιάζει με φούρνο μικροκυμάτων και μιμείται το περιβάλλον της μήτρας, αλλά είναι ελεγχόμενο για να έχει επιτυχία η γονιμοποίηση. Η γονιμοποίηση ελέγχεται συστηματικά μέσω μια ειδικής κάμερας, όπου παρακολουθούν και την πρόοδο των εμβρύων, κάτι που μέχρι πριν δεν γινόταν με αυτό τον τρόπο και έπρεπε οι γιατροί στα εργαστήρια να ελέγχουν την πρόοδο το οποίο μπορεί να είχε και αρνητικές συνέπειες για τα έμβρυα.

Το ζευγάρι από τον πρώτο κύκλο εξωσωματικής γονιμοποίησης είχε επιτυχία. Η γυναίκα έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι την Ιζαμπέλα, η οποία είναι και από τα πρώτα μωρά που γεννήθηκαν από αυτή την μέθοδο.

To μηχάνημα αυτό φτιάχτηκε από έναν Δανό της εταιρίας Γιουνισένσε και μάλιστα πρόσφατα κατάφερε να πάρει την έγκριση από την Αμερικάνικη υπηρεσία τροφίμων και φαρμάκων για κλινική χρήση στις ΗΠΑ.

Μάλιστα έχει ενσωματωθεί και μια μικροσκοπική κάμερα για να μπορεί να γίνεται παρακολούθηση των εμβρύων 24 ώρες το 24ωρο. Οι γονείς μπορούν να παρακολουθήσουν την εξέλιξη των εμβρύων μέχρι αυτά να τοποθετηθούν μέσα στην μήτρα, περίπου μετά από 3 έως 5 ημέρες. Μάλιστα το σύστημα αυτό βοηθάει στο να δουν ποια έμβρυα είναι βιώσιμα και κατάλληλα για εμφύτευση.

Στις περισσότερες περιπτώσεις από τα 2 έμβρυα τα δύο είναι ιδανικά και έτσι μειώνουν και το ποσοστό μιας αποτυχημένης προσπάθειας.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved