Νέο τρισδιάστατο υπερηχογράφημα δείχνει το μωρό μας με απίστευτη ακρίβεια!

Μέχρι τώρα το υπερηχογράφημα που έκαναν οι έγκυες γυναίκες για να δουν αυτές και ο γιατρός τους το μωρό, ήταν αρκετά θολό και παρουσίαζε μέσω της εικόνας, το πως είναι το έμβρυο, στο περίπου. 

Νέο τρισδιάστατο υπερηχογράφημα δείχνει το μωρό μας με απίστευτη ακρίβεια!

Φαίνεται πως όλα αυτά αλλάζουν, με το νέο τρισδιάστατο υπερηχογράφημα του Δρ.Μπέρντατ Μπερνόιτ, το οποίο δείχνει το μωρό μέσα στην μήτρα με απίστευτη λεπτομέρεια. Το συγκερκιμένο υπερηχογράφημα έχει χρώμα και δίνει την ευκαιρία στους γονείς αλλά και στον γιατρό να δουν καθαρά από το δέρματακι του μωρού έως και το πρόσωπο του παιδιού πριν καν αυτό γεννηθεί.

Ταυτόχρονα αυτός ο 3d υπέρηχος, βοηθάει και στο να ανιχνευτούν ακόμα καλύτερα τυχόν δυσπλασίες ή γεννητικές ανωμαλίες. Στα νοσοκομεία συνήθως χρησιμοποιείται 2d τεχνολογία που όμως δεν έχει την δυνατότητα της λεπτομέρειας όσο το νέο αυτό υπερηχογράφημα.

Υπάρχει και το 4d υπερηχογράφημα με το οποίο οι γονείς έχουν την δυνατότητα να δουν σε πραγματικό χρόνο το παιδί τους μέσα στην μήτρα να κινείται, να κλωτσάει, να χαμογελάει, το οποίο μάλιστα δίνεται και dvd για να το έχουν οι γονείς ως ενθύμιο.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved