Απίστευτη ιστορία: Έκλεψε ένα μωρό τεσσάρων μηνών για να σώσει τον γάμο της!

Μια 40χρονη μητέρα τριών παιδιών, η Φελίσια Φριμπομάα στην Γκάνα, έκλεψε ένα μωρό τεσσάρων μηνών και αφού διαπιστώθηκε η ενοχή της, φυλακίστηκε για τέσσερα χρόνια.

Απίστευτη ιστορία: Έκλεψε ένα μωρό τεσσάρων μηνών για να σώσει τον γάμο της!

Η ίδια η κατηγορουμένη υποστήριξε πως ό,τι έκανε το έκανε για να σώσει τον γάμο της! Η συγκεκριμένη γυναίκα είχε αποκτήσει τρία παιδιά από διαφορετικούς συντρόφους αλλά η προσπάθειά της να αποκτήσει ένα ακόμα παιδί με τον σημερινό τη σύζυγό έπεφτε στο κενό. Για να ηρεμήσει και να ευχαριστήσει τον σύζυγό της λοιπόν, έκλεψε το μωρό, όπως τουλάχιστον ισχυρίστηκε.
Η γυναίκα έκλεψε το μωρό κυριολεκτικά μέσα από τα χέρια της μητέρας του καθώς κοιμόταν. Οι δύο γυναίκες ήταν γειτόνισσες και φίλες. Όταν η μητέρα του μωρού ξύπνησε, διαπίστωσε πως το παιδί έλειπε από κοντά της. Όταν άρχισε να ψάχνει, η κατηγορουμένη της πρότεινε να πάνε μαζί στο πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα για να δηλώσουν την εξαφάνιση του μωρού. Η αστυνομία έψαξε εξωνυχιστικά την περιοχή αλλά δεν βρήκε τίποτα. Τα ίχνη του μωρού βρέθηκαν όταν η αστυνομία άρχισε να έχει πληροφορίες για την γυναίκα που είχε αρπάξει το παιδί, η οποία δούλευε ως νταντά σε διπλανή πόλη. Εκεί είχε κρύψει και το παιδί το οποίο μετά από πολλές ώρες έρευνας βρέθηκε.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved