Τραγικός απολογισμός από τον ανεμοστρόβιλο στην Οκλαχόμα: Σε κρίσιμη κατάσταση ένα μωρό 5 μηνών και νεκρό ένα 4χρονο κοριτσάκι!

Οι ανεμοστρόβιλοι μπορεί να έχουν κοπάσει για την ώρα, όμως οι απώλειες σε ανθρώπινες ζωές, αναμένεται να αυξηθούν ακόμα περισσότερο καθώς τα συνεργεία διάσωσης συνεχίζουν να ψάχνουν για κατοίκους της Οκλαχόμα που παρασύρθηκαν από τα ορμητικά νερά και έχουν χάσει τη ζωή τους.

Τραγικός απολογισμός από τον ανεμοστρόβιλο στην Οκλαχόμα: Σε κρίσιμη κατάσταση ένα μωρό 5 μηνών και νεκρό ένα 4χρονο κοριτσάκι!

Τραγική ιστορία αυτή ενός τετράχρονου κοριτσιού, του οποίου το άψυχο σώμα βρέθηκε πολύ μακριά από το σπίτι του αφού παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά που δημιουργήθηκαν ύστερα από τους ανεμοστρόβιλους και τα ακραία καιρικά φαινόμενα στην περιοχή το βράδυ της Παρασκευής. Το μικρό κοριτσάκι και η οικογένειά της είχαν βρει καταφύγιο σε ένα ανάχωμα της περιοχής, όμως τελικά παρασύρθηκε και έχασε τη ζωή του. Τα συνεργεία διάσωσης τώρα ψάχνουν να βρουν έναν 21χρονο άντρα και δύο παιδιά τεσσάρων και τριών που αγνοούνται. Η αστυνομία ανακοίνωσε πως ένα μωρό πέντε μηνών του οποίου η κατάσταση είναι κρίσιμη και μία γυναίκα, διασώθηκαν από τα συνεργεία μέσα από το ποτάμι από το οποίο είχαν παρασυρθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved