Κι όμως γεννήθηκαν με δύο μπροστινά δόντια!

 

Ενα στα 2000 παιδιά γεννιούνται έχοντας βγάλει τα δύο κάτω μπροστινά δόντια.

Κι όμως γεννήθηκαν με δύο μπροστινά δόντια!

Τα δόντια αναπτύσσονται πριν ακόμα να γεννηθούν τα παιδιά και τελικά κάνουν την εμφάνισή τους από την ηλικία των 6 μηνών και πάνω. Υπάρχουν όμως και οι περιπτώσεις όπως της οικογένειας Τζόουνς από το Κέιμπριτζσαιρ και της οικογένειας Γέλαν από το Γούλσεν του Νιούκαστλ όπου τα παιδιά τους γεννήθηκαν έχοντας τα δύο κάτω μπροστινά δόντια.

Ο μικρός Όλιβερ εξέπληξε τους γονείς του αφού όταν γεννήθηκε είδαν ότι έχει κανονικά σχηματισμένα τα δύο κάτω μπροστινά δόντια. Οι γιατροί τους είπα ότι υπάρχει περίπτωση να πέσουν αυτά τα δόντια και να βγάλει άλλα νεογιλά, όμως οι πιθανότητες στο να είναι αυτά τα νεογιλά δόντια και να τα αλλάξει μετά στην νηπιακή ηλικία, είναι πολλές.

Η μητέρα του προσπαθούσε 5 χρόνια να συλλάβει και τελικά τα κατάφερε με φυσιολογική σύλληψη. Είχε μια δύσκολη εγκυμοσύνη με πάρα πολλές ναυτίες όπου και αναγκάστηκε να εισαχθεί στο νοσοκομείο για λίγο καιρό. Ο μικρός Ολιβερ, γεννήθηκε με καισαρική και από την στιγμή που τον αντίκρισαν έγινε πολύ δημοφιλής εξαιτίας των δύο κατάλευκων μπροστινών δοντιών του.Ολοι ήθελαν να δουν το μωρό με τα δύο κάτασπρα δοντάκια.

To ίδιο έτυχε και στην οικογένεια Γέλαν όπου η μικρή τους γεννήθηκε με καλοσχηματισμένα τα κάτω μπροστινά δόντια. Οι γονείς τη , της έκλεισαν ραντεβού στον οδοντίατρο πριν ακόμα κλείσει ένα μήνα ζωής.Σε αυτή την οικογένεια υπάρχει ιστορικό, καθώς η γιαγιά της μικρής Σάμμερ γεννήθηκε και εκείνη με σχηματισμένα τα μπροστινά της κάτω δόντια.

Η μητέρα της μικρής Σάμερ, Κάρεν 31 ετών λέει πώς όταν πήγαινε για να γεννήσει γελάγανε γιατί ο άντρας της Ανταμ περιέγραφε στη μητέρα της τη γέννα της δικής του μητέρας και πως αυτή γεννήθηκε με τα δύο μπροστινά δόντια. Γελάγανε λοιπόν με την ιστορία του και μόλις γεννήθηκε η μικρή και έκλαιγε είδαν ότι και αυτή έχει τα δύο κάτω δόντια όπως και η γιαγιά της!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved