Βλέπουν το μωρό τους σε φωτογραφίες γιατί η ασφαλιστική δεν πληρώνει την μεταφορά του!

Ένα ζευγάρι από το Ντένβερ έχει αποχωριστεί το νεογέννητο μωρό του εδώ και εκατό περίπου μέρες εξαιτίας της ασφαλιστικής εταιρίας που αρνείται να πληρώσει τα έξοδα για τη μετακίνηση του μωρού.

Βλέπουν το μωρό τους σε φωτογραφίες γιατί η ασφαλιστική δεν πληρώνει την μεταφορά του!


Το αγοράκι που είναι τώρα τριών μηνών, βρίσκεται σε νοσοκομείο του Ντένβερ. Όμως οι γονείς του ζουν στη Νεμπράσκα, και αναγκάζονται να βλέπουν το παιδί του κάθε δεύτερο σαββατοκύριακο.
Στις 30 Δεκεμβρίου του 2012, το μωρό ήρθε στον κόσμο πρόωρα και συγκεκριμένα την 26η εβδομάδα. Ήταν πολύ αδύνατο και πολύ μικρό. Η μητέρα του είχε επιπλοκές κατά την κύηση και έτσι έφερε στον κόσμο το παιδί της πολύ νωρίτερα από ό,τι έπρεπε. Ο γιατρός στο Σίδνεϊ όπου είχε μεταβεί η έγκυος για τις μέρες των γιορτών, της είπε πως έπρεπε να πάει στο Ντένβερ που ήταν πιο εξειδικευμένο σε τέτοιου είδους επιπλοκές στην κύηση. Έτσι και βρέθηκαν εκεί όπου είπαν στη μέλλουσα μαμά πως έπρεπε άμεσα να μπει χειρουργείο για καισαρική. Λόγω του ότι ήταν τόσο πρόωρο, το μωρό έπρεπε να μπει στην εντατική μονάδα νεογνών. Η μητέρα, μετά από λίγες μέρες νοσηλείας πήρε εξιτήριο, όχι όμως και το μωρό της που έπρεπε να είναι υπό παρακολούθηση 24 ώρες το 24ωρο. Οι γονείς, αν και δεν ήθελαν να αφήσουν το μωρό τους μόνο του στο νοσοκομείο, έπρεπε να επιστρέψουν στις δουλειές τους. Βρίσκονταν πλέον πάνω από έξι ώρες μακριά. Και έτσι, από τον Δεκέμβριο, το ζευγάρι έχει δώσει μία ολόκληρη περιουσία ώστε να ταξιδεύει από το ένα μέρος στο άλλο προκειμένου να δει το παιδί του. Γι' αυτό και ζήτησαν αμέσως τη μεταφορά του στον τόπο όπου ζουν. Μόνο που οι γιατροί, τους είπαν ότι έπρεπε να μεταφερθεί το μωρό με ελικόπτερο. Οι γονείς συμπλήρωσαν όλα τα χαρτιά που χρειάζονταν ώστε να γίνει η μεταφορά μόνο που η ασφαλιστική εταιρία τους δεν έκανε δεκτό το αίτημά τους καθώς δεν υπάρχει επίσημη ιατρική έκθεση-αναφορά που να θεωρεί υποχρεωτική μία τέτοια μετακίνηση. Γι' αυτό και οι γονείς, ψάχνουν να βρουν άλλον τρόπο για να μεταφέρουν το παιδί τους κοντά τους ώστε να καταφέρουν κάποια στιγμή στο μέλλον να αποκτήσουν μία φυσιολογική οικογενειακή ζωή.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved