Η Jenna Bush αποκάλυψε στο shower party της οτι ο παππούς Bush ζωγράφισε το δωμάτιο του μωρού!

Ένα διαφορετικό shower party διοργανώθηκε από τις συναδέλφους και τις φίλες της Jenna Hager Bush για τον ερχομό του μωρού της που ήρθε στον κόσμο το Σάββατο το πρωί. 

Η Jenna Bush αποκάλυψε στο shower party της οτι ο παππούς Bush ζωγράφισε το δωμάτιο του μωρού!

Κατ' αρχήν το πάρτι κινήθηκε σε ουδέτερα χρώματα καθώς η κόρη του πρώην Προέδρου των ΗΠΑ και ο σύζυγός της δεν θέλησαν να μάθουν το φύλο του μωρού που περίμεναν κι έτσι ούτε οι ίδιοι, ούτε οι καλεσμένοι τους δεν γνωρίζαν αν τελικά το μωρό θα είναι αγόρι ή κορίτσι. Και αυτό το έκαναν παιχνίδι στο shower party τους! Έβαλαν τους καλεσμένους να μαντέψουν το φύλο του παιδιού. Οι περισσότεροι έγραψαν αγόρι! Και φυσικά διαψεύστηκαν αφού η Jenna Bush το Σάββατο γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Την φωτογραφική κάλυψη του event είχε αποκλειστικά το Αμερικανικό περιοδικό People και εκτός από τις υπέροχες φωτογραφίες με την τρισευτυχισμένη μέλλουσα μαμά τον σικάτο διάκοσμο και τα καταπληκτικά σε μωρουδίστικο μέγεθος κεράσματα (ως και τα αναψυκτικά ήταν σε μίνι μπουκαλάκια!) είχε και άφθονες λεπτομέρειες για τους διάσημους μέλλοντες παππούδες. Όπως αποκάλυψε η Jenna Hager Bush η μητέρα της τον ετλευεταίο μήνα μετακόμισε στο σπίτι της για να την βοηθήσει στην δημιουργία και την οργάνωση του παιδικού δωματίου και όπως είπε χαρακτηριστικά... τους έστρωσε όλους στην δουλειά! Αλλά και ο ξετρελαμένος παππούς George Bush που μετά το τέλος της Προεδρίας του και την απόφασή του να εγκαταλείψει οριστικά την πολιτική έχει γίνει καλλιτέχνης και ζωγραφίζει (!) ανέλαβε να ζωγραφίσει ο ίδιος το δωμάτιο του μωρού. Έφτιαξε ένα προτρταίτο της γάτας της οικογένειας της κόρης του αλλά και δύο τοπία εμπνευσμένα από την φάρμα τους στο Τέξας!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved