Πρίγκιπας William-Kate Middleton: Ανακαινίζουν παλάτι της βασιλικής οικογένειας για να μετακομίσουν μαζί με το μωρό τους!

Ήρθε η ώρα ώστε το πριγκιπικό ζευγάρι να εγκαταλείψει το παλάτι του Μπάκινγχαμ και να μετακομίσει σε άλλο παλάτι της βασιλικής οικογένειας.

Πρίγκιπας William-Kate Middleton: Ανακαινίζουν παλάτι της βασιλικής οικογένειας για να μετακομίσουν μαζί με το μωρό τους!

Πρόκειται για το Anmer Hall, μία έπαυλη στην Georgia του Ηνωμένου Βασιλείου όπου ήδη έχουν αρχίσει, σύμφωνα με πληροφορίες, οι εργασίες για την ανακαίνισή του. Οι μέλλοντες γονείς θέλουν να δημιουργήσουν έτσι την έπαυλη ώστε να είναι άνετη για το παιδί τους τον ερχόμενο Ιούλιο που θα γεννηθεί. Η έπαυλη έχει δέκα δωμάτια και όπως λένε πηγές από το πριγκιπικό ζευγάρι, οι μέλλοντες γονείς θέλουν να μεγαλώσουν το παιδί τους σε ένα σπίτι όπου θα νιώθει ευτυχισμένο. «Δεν τους ενδιαφέρει η χλιδή αλλά θέλουν να δώσουν στο παιδί τους την ελευθερία κινήσεων ώστε να παίζει και να τρέχει όσο και όποτε θέλει, με ασφάλεια φυσικά» λέει άνθρωπος από το περιβάλλον του ζευγαριού! Κάτι άλλο που αποκάλυψε ο ίδιος άνθρωπος είναι ότι ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton δεν θέλουν να έχουν πολλές νταντάδες για το παιδί καθώς θέλουν να περνούν εκείνοι χρόνο μαζί του!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved