
Μωρό βρέθηκε εγκαταλελειμμένο σε εμπορικό κέντρο
Η Αστυνομία της κωμόπολης Siloam Springs στο Αρκάνσας βρήκε ένα μωρό εγκαταλελειμμένο σε εμπορικό κέντρο της περιοχής και υποστηρίζει πως η μητέρα ήταν με τα τρία της παιδιά και τη γιαγιά τους για να ψωνίσουν όλοι μαζί.

Σύμφωνα με τις έρευνες που έγιναν και τους αυτόπτες μάρτυρες των γεγονότων, η μητέρα πήρε τα δύο μεγαλύτερα παιδιά της και πήγε σε φαστφουντάδικο για να φάνε, αφήνοντας πίσω το μωρό. Η ίδια υποστήριξε αργότερα ότι θεώρησε πως το μωρό ήταν με τη γιαγιά του και γι' αυτό δεν ανησύχησε. Το μωρό βρέθηκε από την αστυνομία να κλαίει ενώ βρισκόταν σε ένα καλάθι του σούπερ μάρκετ και το εντόπισε ένας πωλητής του εμπορικού κέντρου. Η αστυνομία έχει ήδη συντάξει αναφορά και αναμένεται να διωχθεί ποινικά η μητέρα για εγκατάλειψη ανηλίκου.
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.