Αστυνομικός έσωσε μωρό 8 ημερών την ώρα που πνιγόταν!

Ήταν απόγευμα όταν οι γονείς ενός νεογέννητου κοριτσιού άκουσαν από την κούνια του μωρού να έρχονται κάτι απίστευτοι θόρυβοι οι οποίοι τους έκαναν πραγματικά να ανησυχήσουν.

Αστυνομικός έσωσε μωρό 8 ημερών την ώρα που πνιγόταν!

Η μητέρα του παιδιού η οποία μέχρι εκείνη τη στιγμή ζούσε την απόλυτη ευτυχία, είδε το νεογέννητο βρέφος να πνίγεται με το ίδιο το σάλιο του. Είχε κατακοκκινίσει και τα χείλη του είχαν γίνει μπλε. Οι γονείς πανικοβλήθηκαν και αμέσως κάλεσαν το Πρώτων Βοηθειών ζητώντας απεγνωσμένη βοήθεια. Ένας αστυνομικός ο οποίος έκανε περιπολία πολύ κοντά στο σπίτι του ζευγαριού έτρεξε πρώτος με το περιπολικό του για να δει τι συμβαίνει. «Οδήγησα το περιπολικό μου μέχρι εκεί και επειδή είχα ακούσει ότι ήταν επείγουσα η κατάσταση έτρεξα για να βρεθώ κοντά στην οικογένεια και να διαπιστώσω τι ακριβώς συνέβαινε» δήλωσε ο αστυνομικός ο οποίος έχει 25 χρόνια πείρας στο Σώμα όπου υπηρετεί. Όπως διηγήθηκε μετά η μητέρα του παιδιού, ο αστυνομικός άρχισε να πιέζει με τα δύο δάχτυλά του το στήθος του παιδιού με την ευχή να μπορέσει να αναπνεύσει ξανά το βρέφος.
«Ξαφνικά βγήκε από το στόμα του παιδιού αφρός και τότε το παιδί συνήλθε. Τα μάτια του άνοιξαν και αυτό ήταν» λέει ο αξιωματικός της αστυνομίας. Φυσικά, οι γονείς του νεογέννητου μωρού είναι ευγνώμονες για τον Αστυνομικό που κατάφερε στην κυριολεξία να σώσει τη ζωή του.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved