Γέννησε πρόωρα στις διακοπές της και τώρα δεν έχει λεφτά να επιστρέψει στην πατρίδα της με το παιδί της!

Η κόρη τους ήρθε στον κόσμο κατά 13 ολόκληρες εβδομάδες νωρίτερα όχι όμως στην πατρίδα των γονιών της, το Ηνωμένο Βασίλειο αλλά την Ισπανία και τώρα οι γονείς της δεν έχουν τα λεφτά για να επιστρέψουν πίσω αλλά και να πληρώσουν τα νοσήλια.

Γέννησε πρόωρα στις διακοπές της και τώρα δεν έχει λεφτά να επιστρέψει στην πατρίδα της με το παιδί της!

Η 25χρονη Zowie Lyons και ο αγαπημένος της Sam Hilton, 20 χρονών, είχαν κανονίσει εδώ και καιρό ένα ταξίδι αναψυχής στην Ισπανία. H Zowie όμως ήταν ήδη 27 εβδομάδων έγκυος, κάτι που δεν απασχόλησε κανέναν για το ταξίδι αυτό και μάλιστα της δόθηκε πράσινο φως για να ταξιδέψει αεροπορικώς. Τη δεύτερη μέρα της παραμονής της στην Ισπανία γέννησε πρόωρα την κόρη της Ellizeah, όμως όπως ήταν φυσικό, το νεογέννητο αντιμετώπισε σοβαρά προβλήματα υγείας λόγω προωρότητας και χρειάστηκε να μπει κατευθείαν στην εντατική. Τώρα όμως είναι τόσο άρρωστη που χρειάζεται να μεταφερθεί στο Ηνωμένο Βασίλειο, κάτι που θα κοστίσει στους γονείς της 12.000 λίρες. Το ζευγάρι όμως δεν έχει τόσα λεφτά, εκτός αν καταφέρουν μέσω δωρεών να τα μαζέψουν.
Η μικρή πάντως, αν και μόλις επτά εβδομάδων έχει υποβληθεί σε τρεις σοβαρές εγχειρήσεις ενώ χρειάζεται ιατρική παρακολούθηση 24 ώρες το 24ωρο.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved