Πέντε εύκολοι τρόποι για να ντύσετε το μωρό σας

Ήρθε η ώρα να χρησιμοποιήσετε επιτέλους όλα εκείνα τα ρουχαλάκια που αγοράζατε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης σας.

Πέντε εύκολοι τρόποι για να ντύσετε το μωρό σας

Χωρίς αμφιβολία, σίγουρα σχεδιάζατε το πώς θα τα συνδυάζατε και με τι για μήνες και ανυπομονείτε να ντύσετε το μωρό σας με αυτά. Και πάνω που είστε έτοιμη να του φορέσετε το πρώτο του ρουχαλάκι αναρωτιέστε...

«Τι στο καλό; Γιατί κανείς δεν με προειδοποίησε ότι είναι τόσο δύσκολο; Και αν του σπάσω κανένα χεράκι ή ποδαράκι προσπαθώντας να το ντύσω; Παναγία μου;;; Τι θα κάνω;», είναι μόνο μερικές από τις σκέψεις που περνούν σε κλάσματα δευτερολέπτου από το μυαλό σας ή από την άλλη σκέφτεστε... «Γιατί γκρινιάζει τόσο πολύ και κουνιέται; Γιατί παλεύει να μην το ντύσω;

Ψυχραιμία!!!!

paidika royxa

Απ' ό,τι φαίνεται δεν είναι και τόσο εύκολο να ντύσεις τελικά ένα μωρό. Ορίστε μερικοί τρόποι για να τα καταφέρετε χωρίς... «μάχες»!

1. Επιλέξτε παραδοσιακά
Και ενώ κάποια ρούχα μοιάζουν άκρως δελεαστικά και «γλυκούλια», αξίζουν αν έχουν ένα κάρο κουμπιά ή φερμουάρ στην πλάτη του μωρού;Ποιος στο καλό σκέφτηκε να βάζει στο πίσω μέρος κουμπιά και φερμουάρ στα βρεφικά ρούχα; Απλά επιλέξτε «παραδοσιακά» μαλακά ρουχαλάκια που θα είναι άνετα και καθόλου ενοχλητικά. Προτιμήστε ζιπουνάκια που κουμπώνουν στην περιοχή της πάνας.

2. Μη διαλέγετε παντελόνια και φουφούλες
Αν δεν ανοίγει στο σημείο της πάνας η φουφούλα που διαλέξατε ή το παντελονάκι αφήστε το στο μαγαζί. Θα μας ευχαριστείτε τη στιγμή που θα βιάζεστε και θα θέλετε να αλλάξετε στο «τσακ μπαμ» την πάνα. Είμαστε βέβαιες ότι δεν θέλετε να ανεβάζετε και να κατεβάζετε συνέχεια παντελονάκια και φουφούλες.

3. Χρησιμοποιήστε σαλιάρες
Τα μωρά λερώνονται συνέχεια. Λίγο οι γουλιές, λίγο το γάλα, λερώνουν τα ρούχα. Αν θέλετε λοιπόν να αποφύγετε την αλλαγή ρούχων συνεχώς, φορέστε στο μωρό σας σαλιάρα. Έτσι το μόνο που θα αλλάζετε είναι μόνο η σαλιάρα και όχι ολόκληρο το φορμάκι.

4. Τραγουδήστε
Αν το μωρό σας κλαίει κατά την αλλαγή ρούχων ή κατά τη διάρκεια του ντυσίματος, απλά αποσπάστε του την προσοχή. Τραγουδήστε του. Γαργαλίστε του. Χαμογελάστε του. Σε χρόνο dt θα γελάει και εσείς θα έχετε καταφέρει να το ντύσετε χωρίς γκρίνιες και κλάματα.

5. Τα κολπάκια της μαμάς
Δεν θα σας πάρει καιρό για να μάθετε και να ανακαλύψετε μόνες σας τρόπους που θα κάνουν το ντύσιμο του μωρού σας παιχνιδάκι. Τα χέρια σας θα κινούνται ρομποτικά και ούτε εσείς η ίδια θα πιστεύετε για το πότε το άγχος έκανε περίπατο.

Χαρείτε και απολαύστε το μωρό σας όσο μπορείτε!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved