Γνωρίστε το μωρό με τους 200.000 ακολούθους στο Instagram

Δεν είναι γιος διάσημου ζευγαριού, η δημοτικότητά του όμως στο διαδίκτυο ξεπερνάει κατά πολύ τα παιδιά πολλών ξένων σταρ.

Ο λόγος για τον Harlen Bodhi White, ο οποίος είναι μόλις 15 μηνών και οι φωτογραφίες του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram κάνουν θραύση. Ο μικρός είναι στρουμπουλός, ξανθός με γαλανά μάτια και φωτογραφίζεται από τη μητέρα του σε πολλά και διαφορετικά μέρη.

Ο λογαριασμός του στο Instagram, έχει ξεπεράσει τους 200.000 ακολούθους και θεωρείται αριθμός ρεκόρ, ειδικά αν αναλογιστεί κανείς το νεαρό της ηλικίας του. Και για να καταλάβετε τη διαφορά, η 5χρονη Harper Beckham έχει 86.000 ακολούθους, η κόρη της Μπιγιόνσε, Blue Ivy έχει 97.000 ακολούθους και η τρίχρονη κόρη της Κιμ Καρντάσιαν, North West έχει 180.000 ακολούθους.

Ωστόσο, η μητέρα του Chelsea White έχει δεχτεί σκληρή κριτική, ειδικά μετά την εμφάνισή της με το γιο της στην τηλεοπτιοκή εκπομπή This Morning, με τους χρήστες του διαδικτύου να την κατηγορούν ότι εκμεταλλεύεται για οικονομικούς λόγους το γιο της σε αυτή την τρυφερή ηλικία, εκθέτοντάς τον συνεχώς.

Όπως έχει δηλώσει στο παρελθόν η Chelsea White, πολλές επώνυμες εταιρίες παιδικών ενδυμάτων ζητούν να φορέσει ο γιος της τα ρούχα της ενώ οι χορηγοί αυξάνονται καθημερινά. Η ίδια πάντως θεωρεί ότι δεν κάνει κάτι που βλάπτει το γιο της και ότι πολλά μωρά στην ηλικία του κάνουν ακριβώς το ίδιο πράγμα.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved