7 σκέψεις που κάνει κάθε γονιός ...παγιδευμένος από το μωράκι του που κοιμάται!

Πόσες φορές έχετε αποκοιμηθεί με το μωράκι σας σε θέση που δε μπορούσατε να κουνηθείτε;

7 σκέψεις που κάνει κάθε γονιός ...παγιδευμένος από το μωράκι του που κοιμάται!

Και ακόμη καλύτερα... Πόσες φορές σας έχει τύχει να αποκοιμηθούν και τα δύο σας παιδάκια πάνω σας (στα 3+ είστε ήρωες) και να μη μπορείτε να κουνηθείτε, αν δεν περάσει κάποιος να τα πάρει αγκαλιά για να σας ελευθερώσει;

Αποτέλεσμα εικόνας για FATHER WITH TWINS SLEEPING

To φαινόμενο είναι πολύ συχνό, και οι σκέψεις που περνάνε από το μυαλό των εγκλωβισμένων γονιών, είναι οι ίδιες. Πριν τις δούμε... μία συμβουλή! Εχετε πάντα κοντά σας το κινητό σας. Εστω και με κάποιο τρόπο, θα βρείτε να κουνήσετε δύο δάχτυλα, είτε για να απαντήσετε σε κανένα email μέχρι να κοιμηθούν βαθιά για να κουνηθείτε, είτε για να δείτε τί ώρα είναι σε περίτπωση που σας πήρε και σας ο ύπνος και χάσατε την επαφή!

Τι σκέφτονται λοιπόν οι εγκλωβισμένοι γονείς με τα παιδιά τους πάνω τους;

66

1. Πού είναι το κινητό μου; To φτάνω; To έχω χαμηλώσει; Tι ώρα είναι; Να χαζέψω λίγο στα social μέχρι να κοιμηθούν βαθιά; Ειναι φορτισμένο;;; AAAAAMAN δεν ανάβει, δεν έχω μπαταρία!
Φροντίστε τα όλα αυτά. Χειριστήρια τηλεόρασης, αν είστε στο σαλόνι και κινητά, σε άμεση πρόσβαση και φορτισμένα πάντα.



2. Θα τα κάνω πάνω μου! Φυσικά και θα σας έρθει η ανάγκη και δε θα κρατιέστε, και εσείς δεν έχετε πάνα να ψάχνετε τα τσισάκια σας. Λίγο η ζεστασιά του σώματος του μωρού σας και πολύ περισσότερο το βάρος που ενίοτε μπορεί να πέφτει και στην κοιλιά σας... ή στη φούσκα σας, σας κάνουν να νιώθετε ότι θα σκάσετε!

Αποτέλεσμα εικόνας για parent  trapped by a sleeping baby

3. «Τόση ώρα θα μπορούσα να έχω μαζέψει το σπίτι!» Μπορει να μείνετε πολύ ώρα ακίνητοι με το χέρι ή το πόδι ή όλο σας το σώμα καλυμμένο απο ένα ή δύο μωρά, και όταν θα μπορείτε επιτέλους να κουνηθείτε,, θα έχετε πλεον νυστάξει κι εσείς. Και είναι τότε που σας πιάνουν οι σκέψεις... χάσατε μισή ή μια ώρα, ενώ θα μπορούσατε να έχετε συμμαζέψει λίγο από το χάος του σπιτιού, να έχετε βάλει πλυντήριο, να έχετε κάνει ένα γρήγορο ντους ή να έχετε πλύνει τα πιάτα. Κλασσική σκέψη. Την έχουμε κάνει όλοι... Πάρτε απόφαση ότι όλα θα γίνουν αργότερα.

Σχετική εικόνα

4. «Το χέρι μου μόλις πέθανε». Εχει μουδιάσει μισό ή ολόκληρο άκρο, μετά την κούραση όλης της μερας και το βάρος ενός κεφαλιού στο μπράτσο σας... Τυπικό κι αυτό. Συνηθισμένο. Ψυχραιμία. Δε θα πάθετε τίποτα.

Σχετική εικόνα

5. «Εχει περάσει η ώρα; Να το πάω στο κρεβάτι του;» Αν δεν εχει κοιμηθει βαθιά θα ξυπνήσει και θα βάλει τα κλάματα. Αν έχει περάσει πολύ ώρα, θα ξυπνήσει ξεκούραστο και θα ξενυχτήσουμε. Πού είναι η χρυσή τομή; Την ψάχνουμε εδώ και αιώνες...

6. «Παραιτούμαι. Εχει περάσει τόση ώρα, που σε λίγο θα πρέπει να ξυπνήσει. Θα το κρατήσω αγκαλιά μέχρι τέλους. Ας κοιμηθώ κι εγώ λίγο, μεσημέρι είναι». Δε βρήκατε εκεινη τη χρυσή τομή. Απολαύστε την ηρεμία σας λοιπόν και ρίξτε έναν υπνάκο.

Σχετική εικόνα

7. «Κάποια μέρα δε θα μπορώ να το κάνω αυτό». Αυτή η σκέψη ειναι σαν ανάσα. Την κάνεις και παίρνεις δύναμη για να αντέξεις και τη φούσκα που σκάει, και το χέρι που πεθαίνει και τη νύστα που τραβάει τα βλέφαρα και τις δουλειές που σου θυμίζουν πόσο καλή νοικοκυρά πρέπει να είσαι.. Αγκαλιάστε το αγγελούδι σας και ρουφήξτε τη στιγμή. Θα περάσει αυτός ο καιρός πριν το καταλάβετε.

Σχετική εικόνα
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved