Τα τοπ 10 καλύτερα δώρα για το νεογέννητο και τη μαμά

Όταν αγοράζετε δώρα για ένα νεογέννητο μωράκι και τη μαμά του θέλει πολλή σκέψη. Δεν μπορεί κανείς να διαλέγει οτιδήποτε του φανεί ενδιαφέρον και είναι καλό να πηγαίνει σε ειδικά μαγαζιά γιατί εκεί οι επιλογές είναι περισσότερες.

Τα τοπ 10 καλύτερα δώρα για το νεογέννητο και τη μαμά

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να σκέφτεστε είναι η ηλικία του μωρού και το γένος του. Το τοπ 10 των καλύτερων δώρων για τα μωράκια και τις μαμάδες είναι:

1. Μαξιλάρι θηλασμού: Είναι ίσως το πιο τέλειο δώρο για μαμάδες που θηλάζουν τα μωράκια τους. Με το συγκεκριμένο μαξιλάρι (boppy pilow) μπορεί πάντα να έχει το μωρό στην κατάλληλη θέση.

2. Σακουλάκια με πάνες: Είναι απαραίτητα για κάθε μητέρα με ένα νέο μωρό. Σε ένα πάρτι πριν τη γέννα θα θέλατε να έχετε το πιο γλυκό δώρο, αλλά θα ήταν καλό να είναι και πρακτικό. Τα πακέτα αυτά με το κατάλληλο σχέδιο είναι ένα όμορφο και πρακτικό δώρο.

3. Καροτσάκια και είδη για να μετακινούνται τα μωρά: Είναι και αυτά πολύ σημαντικά και θα βοηθήσουν πολύ την νέα μαμά. Εάν τα οικονομικά σας δεν επιτρέπουν πολλά έξοδα, μπορείτε να πάρετε και ένα πιο μικρό καρότσι που θα μπορούσε να είναι πολύ βολικό.

4. Ρουχαλάκια μωρού και παιχνίδια: Μπορείτε να βρείτε τα κατάλληλα ρούχα για το μωρό. Μπλουζάκια, παντελονάκια για το αγοράκι και μποτάκια και χρωματιστά μπλουζάκια και ζακετάκια με κουκούλες για τα κορίτσακι.

5. Καλαθάκια με δώρα: Έχουν διάφορα δώρα μέσα, από λούτρινα ζωάκια μέχρι λοσιόν, μαλακά κορμάκια, μουσικά cd και άλλα πολλά. Μπορείτε να τα φτιάξετε κι εσείς με δικές σας επιλογές.

6. Παιδικά βιβλία και video: Είναι η αρχή πολλών ετών που το παιδί σας θα κάνει χρήση αυτών των πραγμάτων για να διασκεδάζει και να μαθαίνει. Μουσική για παιδιά, βίντεο με παιδικά προγράμματα και βιβλία που θα κρατούν συντροφιά στα μωράκια.

7. Προσωπικά δώρα: Πέρα από τα γνωστά και στανταρ πράγματα που μπορείτε να αγοράσετε, υπάρχουν καταστήματα στα οποία μπορείτε να δώσετε εσείς την ιδέα για να φτιάξετε ένα δώρο εντελώς προσωπικό για το μωρό στο οποίο θα το δώσετε. Μπορείτε να ζητήσετε ιδιαίτερες κουβερτούλες, μπουρνούζια και ρουχαλάκια με κάποιο μήνυμα, κούπες πιατάκια και άλλα πραγματάκια για το δωμάτιο του.

8. Έπιπλα για το παιδικό δωμάτιο: Μπορείτε να βοηθήσετε στην διακόσμηση του δωματίου αγοράζοντας κάποιο έπιπλο που είναι ιδιαίτερα χρήσιμο. Από απλά διακοσμητικά μέχρι τραπεζάκια για το δωμάτιο.

9. Βραδινά φωτάκια: Ένα φωτάκι είναι απαραίτητο για το δωμάτιο του μωρού. Είναι πιο χρήσιμο απ' ότι δείχνει και πολλοί δεν το σκέφτονται. Υπάρχουν ειδικά φωτάκια με σχέδια που ομορφαίνουν το δωμάτιο του μωρού, όταν κλείνουν τα άλλα φώτα.

10. Σεντόνια και ντύσιμο για την κούνια: Κουβερτούλες, σεντονάκια και πάντες για την κούνια είναι απαραίτητα σε κάθε σπίτι με νεογέννητο μωρό. Οι αλλαγές τους είναι συχνές και όσα και να έχει κανείς δεν είναι αρκετά.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved