Αεροπορικό ταξίδι κατά τον θηλασμό: 8 πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε

Είστε νέα μαμά και πρέπει να ταξιδέψετε με αεροπλάνο μαζί με το μωρό σας που ακόμα θηλάζει; Μην αγχώνεστε. Για όλα υπάρχουν λύσεις και tips που θα σας βοηθήσουν...

Αεροπορικό ταξίδι κατά τον θηλασμό: 8 πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε

1. Κατά την απογείωση αλλά και την προσγείωση, θηλάστε το μωρό σας ώστε να είναι λιγότερη η πίεση στα αυτιά του.

2. Πάρτε δύο αλλαξιές ρούχα τόσο για εσάς όσο και για το μωρό ώστε να είστε προετοιμασμένη για κάθε ατύχημα.

3. Αλλάξτε πάνα στο μωρό σας πριν την απογείωση ακόμα και αν δεν είναι λερωμένο. Τα WC στα αεροπλάνα είναι κάπως άβολα για να κάνετε αυτή τη δουλειά.

4. Η κούραση μπορεί να μειώσει το γάλα σας. Μην εξαντλείστε και να θυμάστε πως πρέπει να τρώτε καλά.

5. Να πίνετε πολλά υγρά κατά τη διάρκεια της πτήσης γιατί τέτοιου είδους ταξίδια σας κάνουν να νιώθετε ότι διψάτε. Ακόμα και αν δεν το νιώσετε όμως πιείτε πολλά υγρά που έτσι και αλλιώς σας κάνουν καλό.

6. Αν ταξιδεύετε μόνη με το μωρό, ζητήστε τη βοήθεια των αεροσυνοδών σε περίπτωση που τη χρειάζεστε. Θα χαρεί πολύ να κρατήσει το μωρό σας όσο εσείς θέλετε να πάτε στην τουαλέτα ή θέλετε να βρείτε κάτι στις αποσκευές σας.

7. Έχετε το μωρό σας σε μάρσιπο. Και ευτυχισμένο θα είναι το παιδί επειδή σας νιώθει και εσείς θα έχετε ελεύθερα τα χέρια σας για να διαβάσετε ή να φάτε.

8. Ο θηλασμός κατά το ταξίδι είναι ότι πιο εύκολο για εσάς καθώς δεν χρειάζεται να κουβαλάτε μαζί σας μπιμπερό, αποστειρωτήρες ή μπλέντερ για να αλέθετε την τροφή ενός πιο μεγάλου μωρού. Το γάλα σας είναι σε κατάλληλη θερμοκρασία και διαθέσιμο οποιαδήποτε ώρα και στιγμή.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved