Της ζήτησαν να τερματίσει την εγκυμοσύνη της και τώρα το πρόωρο μωρό της παλεύει για να ζήσει!

Η Keri Barcellos-Putt γέννησε το μωρό της, τη μικρή Dahlia όταν ήταν μόλις 28 εβδομάδων.

Της ζήτησαν να τερματίσει την εγκυμοσύνη της και τώρα το πρόωρο μωρό της παλεύει για να ζήσει!

Η φωτογραφία του πρόωρου μωρού που έπινε γάλα μετράει πάνω από 38.000 κοινοποιήσεις στο Facebook, με τη μαμά να έχει γράψει:

«Εγώ και το μωρό μου σήμερα. Και η πρώτη μας φορά. Είναι 4 εβδομάδων, και γεννήθηκε στις 28 εβδομάδες κύησης. Τα νερά έσπασαν στις 21 και μετά από δύο εβδομάδες στο κρεβάτι και πέντε στο νοσοκομείο, γεννήθηκε τελικά με επείγουσα καισαρική λόγω αποκόλλησης του πλακούντα. Οι γιατροί μου έλεγαν ότι δε θα τα καταφέρει, γιατί δεν είχε νερό για να αναπτυχθούν τα πνευμονάκια της. Είναι εδώ. Και είναι υγιής. Ποτέ δε χρειάστηκε οξυγόνο. Προσπαθεί ήδη νε θηλάσει. Γεννήθηκε με βάος 1.5 κιλό και εχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία μας. Ο δεσμός που δημιουργείται μεταξύ μας κάθε φορά που προσπαθεί να θηλάσει είναι εκπληκτικός» γράφει η μαμά της στην GoFundMe σελίδα που διατηρεί.

«Αντέχει όλα τα σωληνάκια που εισέρχονται στον οργανισμό της και έχει πάθει ελάχιστα επεισόδια άπνοιας» γράφει η μαμά μεταξύ άλλων, σε κείμενα που καθημερινά αναρτά στη σελίδα της.

Η Keri έχει ακόμη 3 παιδιά και όταν έμεινε στην κλινική, αφότου τα νερά έσπασαν πρόωρα, έστησε τη σελίδα GoFundMe. Χιλιάδες μητέρες μιλούν μαζί της ηλεκτρονικά και τη στηρίζουν, ενώ πολλές μοιράζονται τις δικές τους ιστορίες απο πρόωρους τοκετούς. Ολες συμφωνούν με την απόφασή της να μην ακούσε τους γιατρούς.

Εξάλλου η μικρή τους διαψεύδει κάθε μέρα που περνάει και τα καταφέρνει. Είναι η ίδια ένα μικρό θαύμα.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved