Ωδή σε όλα όσα κάνει ένα μωρό για να ...εξοντώσει τη μαμά του! (βίντεο)

Η παρωδία στο «ΝΟ» της Meghan Trainor από μία μαμά δείχνει όλα όσα κάνουν τα μωρά στην προσπάθειά τους να μας ...εξοντώνουν! Το έχουμε πει πολλές φορές στις φίλες μας, ότι η δουλειά των μικρών είναι μάλλον να ελέγξουν τα όριά μας. Μία μαμά δύο παιδιών, το διασκέδασε, κάνοντας εικόνα όλα όσα αρνείται στα παιδιά της καθημερινά.

Ωδή σε όλα όσα κάνει ένα μωρό για να ...εξοντώσει τη μαμά του! (βίντεο)

Πολύ θα θέλαμε -καλά δεν ορκιζόμαστε, μπορεί και να μη θέλαμε- να κάνουμε όλα τα χατίρια στα παιδιά μας, αλλά προφανώς και δε μπορούμε. Σε μια χιουμοριστική παρωδία του ΝΟ, η Τάρα, μαμά δύο μωρών έβαλε τον γιο της να πρωταγωνιστήσει στο βίντεο που ετοίμασε με όλα του τα καμώματα, με τον στίχο «Η απάντησή μου είναι όχι» να πρωταγωνιστεί. Πόσες σκανταλιές και πόσες αταξίες χωράνε σε μια μέρα; Πόσα όχι μπορεί να πει μία μαμά στα παιδιά της;

Η απάντηση είναι «άπειρα». Το παρακάτω βίντεο δείχνει μερικές μόνο από τις καθημερινές ιδέες ενός μπόμπιρα να κόψει τα μαλλιά της αδελφής του, να σκαρφαλώσει στα σκαλιά από την κουπαστή, να πιει αναψυκτικό απο το μπουκάλι και πολλά άλλα που εγγυώνται ένα μεγάλο, πελώριο, παχύ ΟΧΙ, από τη μαμά του, σαν αυτό του Ιωάννη Μεταξά.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved