Η ανακοίνωση μίας εγκυμοσύνης που έγινε viral- Η απόκτηση ενός παιδιού δεν είναι δεδομένη

Θυμάστε τη φωτογραφία του μωρού περιτριγυρισμένου από σύριγγες που είχε γίνει viral;

Η ανακοίνωση μίας εγκυμοσύνης που έγινε viral- Η απόκτηση ενός παιδιού δεν είναι δεδομένη

Άλλη μία αντίστοιχη φωτογραφία έχει μεγάλη απήχηση τις τελευταίες ώρες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και απεικονίζει μία καρδιά από σύριγγες. Στη μέση ένα παιδικό φορμάκι που γράφει:« Άξιζε τον κόπο η αναμονή, και η αναμονή και η αναμονή» και δίπλα ο υπέρηχος του μωρού.

wouoeuwo

Τη φωτογραφία ανέβασε στο Instagram η Macy, που θα γίνει μητέρα μετά από πολλές και επίπονες προσπάθειες. Mε την ανάρτηση αυτής της φωτογραφίας θέλησε να στείλει ένα μήνυμα σε όλες τις γυναίκες που προσπαθούν πολύ να κάνουν παιδί λέγοντας τις ότι καταλαβαίνει τι παιρνούν και ότι δεν είναι μόνες.

Γι΄αυτό, αντί να μοιραστεί τη χαρμόσυνη είδηση της εγκυμοσύνης της με ένα άλλο τρόπο, επέλεξε να χρησιμοποιήσει τις σύριγγες και τα μπουκαλάκια με χάπια που πήρε κατά την εξωσωματική γονιμοποίηση.

«Χρειάστηκαν τέσσερα χρόνια, τρεις αποβολές, κατάθλιψη, 107 ενέσεις ορμονών, μία χειρουργική επέμβαση, δύο προσπάθειες, πάνω από 100 υπόθετα, και αρκετές χιλιάδες δολάρια για να μπορέσω να αποκτήσω το μωρό μου», έγραψε η Macy και πρόσθεσε: "Μπορείτε να πείτε ότι αισθάνομαι τυχερή. Είμαστε τυχεροί –με τον σύζυγό μου-γιατί μπορούμε να έχουμε ένα μωρό!"

parnts
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved