Ο λόγος που θα κάνει κάθε επιβάτη να αγαπήσει ένα μωρό που κλαίει στο αεροπλάνο!

Ήθελαν ένα μωρό στην πτήση! Μια αεροπορική εταιρία, κατάφερε το ακατόρθωτο και έκανε όλους τους επιβάτες σε μία εξάωρη πτήση από το αεροδρόμιο της Νέας Υόρκης μέχρι το αεροδρόμιο της California, να λατρέψουν το κλάμα των μωρών, που ήταν δίπλα τους!

Ο λόγος που θα κάνει κάθε επιβάτη να αγαπήσει ένα μωρό που κλαίει στο αεροπλάνο!

Η αεροπορική εταιρία με αφορμή τη γιορτή της Μητέρας, υποσχέθηκε στους επιβάτες της, 25% έκπτωση σε επόμενη πτήση με τη συγκεκριμένη εταιρία κάθε φορά που θα ακουγόταν κλάμα μωρού. Με αυτό τον τρόπο θα μπορούσαν ακόμη και να καταφέρουν να αποκτήσουν και ένα εντελώς δωρεάν εισιτήριο.

Ο τίτλος του βίντεο είναι «FlyBabies-Ιπτάμενα Μωρά» και στην αρχή, πολλές μαμάδες εκφράζουν το φόβο και την αγωνία που έχουν κάθε φορά πριν επιβιβαστούν στο αεροπλάνο. «Οι άνθρωποι μας κοιτούν περίεργα και εύχονται να μην ταξιδεύουν μαζί μας!», «Κάθε φορά παρακαλάω να μην κλάψει στο ταξίδι!», «Είναι αδύνατο να κάτσει στη θέση του για πολλές ώρες, ακούνητο, αμίλητο και χωρίς να κλάψει!», είναι μόνο μερικά από αυτά που λένε οι μαμάδες. Φόβοι και ανησυχίες που έχουν όταν πρέπει να ταξιδέψουν με το αεροπλάνο, έχοντας το μωρό στην αγκαλιά τους.

Και ενώ οι μαμάδες αυτές επιβιβάζονται στο αεροπλάνο και τα βλέμματα αρχίζουν να γίνονται νευρικά και αδιάκριτα, η αεροσυνοδός κάνει την ανακοίνωση της επικείμενης έκπτωσης κάθε φορά που θα κλαίει ένα μωρό. Αμέσως, τα πρόσωπα όλων αλλάζουν προς το καλύτερο.

Σύντομα, όλοι στο αεροπλάνο, χειροκροτούν κάθε φορά που κλαίει ένα μωρό δίπλα τους και στο τέλος όλοι έχουν κερδίσει μια δωρεάν πτήση με τη συγκεκριμένη εταιρία. Με αυτό τον τρόπο όχι μόνο βγήκαν κερδισμένοι, αλλά κατάφεραν να αγαπήσουν και το ταξίδι με ένα μωρό που κλαίει.

Δείτε το πολύ όμορφο βίντεο παρακάτω!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved