Μωρό βρέθηκε μόνο του και αφυδατωμένο σε αυτοκίνητο- Το έσωσαν αστυνομικοί (βίντεο)

Ένα κοριτσάκι, μόλις 9 μηνών, βρέθηκε μόνο του και εγκαταλελειμμένο σε ένα αυτοκίνητο στην πόλη του Αλμπουκέρκι των ΗΠΑ.

Μωρό βρέθηκε μόνο του και αφυδατωμένο σε αυτοκίνητο- Το έσωσαν αστυνομικοί (βίντεο)

Περαστικοί ειδοποίησαν την αστυνομία, η οποία βρήκε το μωρό σε κακή κατάσταση, αφυδατωμένο ενώ δεν υπήρχε ούτε ένα παράθυρο ανοιχτό!

Όπως θα δείτε στο βίντεο που καταγράφηκε από κάμερα που είχε πάνω του ο ένας αστυνομικός, το πρώτο πράγμα που έκαναν οι άντρες της αστυνομίας ήταν να βρέξουν αρχικά το προσωπάκι της μικρής με νερό και στη συνέχεια να της δώσουν να πιει μερικές γουλιές.

Aryana Smith

Σύμφωνα με την αστυνομία, το παιδί φέρεται να το εγκατέλειψε ο φίλος της μητέρας του κοριτσιού. Είχε προηγηθεί μία σκηνή ζηλοτυπίας μεταξύ του ζευγαριού, και στη συνέχεια ο άντρας πήρε το παιδί, το έβαλε στο αυτοκίνητο και όταν έφτασε στο συγκεκριμένο πάρκινγκ, το παράτησε!

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, η μητέρα οδηγήθηκε στο δικαστήριο κατηγορούμενη για έκθεση του μικρού κοριτσιού σε κίνδυνο ενώ ο άνδρας κατηγορήθηκε επιπλέον για απαγωγή και καταδικάστηκε σε φυλάκιση και καταβολή υψηλού ποσού ως εγγύηση.

Δείτε το βίντεο

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved