«Ο θηλασμός με εξαντλεί ...»-Ποια διάσημη μαμά το είπε

Η γνωστή τραγουδίστρια ταλαιπωρήθηκε πολύ μέχρι να αποκτήσει παιδί.

«Ο θηλασμός με εξαντλεί ...»-Ποια διάσημη μαμά το είπε

Όταν τελικά με τον σύζυγό της Todd Tucker, μπόρεσαν και έφεραν στον κόσμο το γιο τους Ace, η ευτυχία τους ήταν απερίγραπτη. «Ενοιωσα τα ...πάντα» , είπε η γνωστή ερμηνεύτρια μιλώντας στο Us Weekly. "Πραγματικά άξιζε τον κόπο», δήλωσε η περήφανη μανούλα, εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη της που τελικά η προσπάθεια εξωσωματικής που έκανε είχε επιτυχία.

Capture

«Τώρα έχει αρχίσει να χαμογελά (το μωρό)», είπε η 39 χρονη Kandi Burruss. «Τους πρώτους δύο μήνες, δεν μπορούσα να διακρίνω πολλές διαφορές στις εκφράσεις του, παρότι έκανα διάφορα για να τον κάνω να γελάσει».

baby

Πόσο έχει αλλάξει λοιπόν η ζωή της; «Τελείως. Όμως εκτός από την έλλειψη ύπνου, εκείνο που επίσης με έχει εξαντλήσει είναι ο θηλασμός», εξομολογήθηκε η Kandi Burruss. Όμως παρά την εξάντληση που νοιώθει, δεν πρόκειται, όπως είπε, να σταματήσει να θηλάζει το γιο της που είναι 10 εβδομάδων.

kandi burruss todd be6d38e3 7549 475c 8b54 c9359841a7c9

Μάλιστα ανέβασε στο Instagram, φωτογραφία που τη δείχνει να θηλάζει το μωρό της την ώρα που η κομμώτρια της έλουζε του μαλλιά. «Θέλει να φάει τώρα....Κρατήστε τα αρνητικά σας σχόλια», έγραψε μεταξύ άλλων η Kandi Burruss.

mamama

Η διάσημη μαμά, έχει άλλο ένα παιδί από προηγούμενη σχέση της, τη 13 χρονη Riley, την οποία θήλασε ένα μήνα αλλά πλέον δηλώνει αποφασισμενη να θηλάσει περισσότερο καιρό το δεύτερο παιδί της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved