Πέντε τρόπους με τους οποίους το μωράκι σας δείχνει ότι σας αγαπάει!

Κουβαλάτε το μωρό σας στην κοιλιά σας, και ονειρεύεστε πώς θα είναι η σχέση σας αμέσως μόλις γεννηθεί. Στο μυαλό σας υπάρχουν εικόνες αγάπης από διάφορες διαφημίσεις της τηλεόρασης και γνωρίζετε πώς θα το αγαπάτε και θα το φροντίζετε για μια ζωή και για πάντα. Θα είναι τα πάντα για εσάς.

Πέντε τρόπους με τους οποίους το μωράκι σας δείχνει ότι σας αγαπάει!

Εσείς ξέρετε πώς να δείξετε την αγάπη σας. Η αγκαλιά σας, το χάδι σας και τα φιλιά σας, αρκούν για να καταλάβει την αγάπη που έχετε για εκείνο. Το μωράκι σας όμως είναι μικρό και λαχταράτε τη στιγμή που θα πει «Μανούλα σ'αγαπώ!», μόνο τότε φαντάζεστε θα δείξει την αγάπη του για όσα κάνετε για εκείνο.

Αν σκέφτεστε, έτσι... τότε σκέφτεστε λάθος! Δείτε πέντε τρόπους με τους οποίους ένα μωράκι δείχνει στη μανούλα του ότι την αγαπά.

1416970024023 1

1. Σας γνωρίζει
Από την πρώτη στιγμή που θα γεννηθεί ξέρει ακριβώς ποια είστε. Σας γνωρίζει από τη μοιροδιά σας και τη φωνή σας. Τη φωνή που τόσους μήνες άκουγε μέσα από τον αμνιακό του σάκο. Τη φωνή που του έλεγε «σ'αγαπώ» κάθε μέρα, τη φωνή που του τραγουδούσε γλυκά τα βράδια, τη φωνή που τώρα του λέει «Καλωσόρισες ψυχή μου!».

2. Δεν μπορεί να πάρει τα μάτια του από πάνω σας
Τα ματιά του θα σας ακολουθούν σε ό,τι και αν κάνετε. Θέλει να σας βλέπει. Να βλέπει τον άνθρωπο που το ταΐζει, που το φροντίζει και που βρίσκεται κοντά του κάθε στιγμή.

3. Σας χαμογελά
Κάθε φορά που θα του μιλάτε «μωρουδιακά», κάθε φορά που θα το γαργαλάτε και κάθε φορά που θα περνάτε χρόνο μαζί του και θα του δείχνετε την αγάπη σας, εκείνο θα σας χαμογελά σαν να σας λέει «Σε αγαπώ μαμά!».

4. Θα θέλει την αγκαλιά σας
Το μωρό σας δεν θα κλαίει από «συνήθεια», θα κλαίει γιατί σας αγαπά και γιατί θα θέλει να βρίσκεται συνέχεια στη ζεστή αγκαλιά σας. Το κλάμα του όταν θα το αφήνετε από τα χέρια σας, θα σας λέει: «Σε αγαπώ μαμά. Μην με αφήνεις κράτα με λίγο ακόμη... δεν με αγαπάς εσύ;»

5. Είστε τα πάντα για εκείνο
Όπως εσείς νιώθετε ότι το μωρό σας είναι τα πάντα για εσάς, έτσι και εκείνο αισθάνεται ότι και εσείς είστε τα πάντα για εκείνο. Εσάς θέλει. Εσείς το μεγαλώσατε. Εσείς το είχατε μέσα σας για εννέα μήνες. Εσάς που του μιλούσατε και του τραγουδούσατε. Εσάς που κλάψατε μόλις το πρωτο-αντικρίσατε. Εσάς που του λέτε «Σ'αγαπώ» όλες τις ώρες. Εσάς... τη μαμά του!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved