Απίστευτο: Επιβάτης ταξίδευε με μωρό μέσα στη χειραποσκευή!

Ένα μωρό βρέθηκε μέσα σε χειραποσκευή πτήσης της Air France από την Κωνσταντινούπολη προς το Παρίσι.

Απίστευτο: Επιβάτης ταξίδευε με μωρό μέσα στη χειραποσκευή!

Επιβάτης παρατήρησε ότι στη χειραποσκευή κάτι κουνιόταν και ειδοποίησε το προσωπικό του αεροσκάφους. Οι αεροσυνοδοί διαπίστωσαν ότι όντως στη χειραποσκευή υπήρχε ένα μικρό παιδί. Αμέσως εντοπίστηκε η μητέρα του και μαζί με το μωρό μεταφέρθηκαν στις μπροστινές θέσεις του αεροπλάνου μπροστά στα έκπληκτα μάτια των υπόλοιπων επιβατών.

Η γυναίκα που είναι κάτοικος Γαλλίας, αλλά η εθνικότητά της δεν έχει γίνει γνωστή, είχε ξεκινήσει την διαδικασία υιοθεσίας για το μικρό αυτό παιδί από την Αϊτή το οποίο σύμφωνα με ορισμένα μέσα είναι 1-2 ετών και σύμφωνα με άλλα ρεπορτάζ είναι περίπου 4 ετών!

Η Air France με επίσημη ανακοίνωσή της επιβεβαίωσε το περιστατικό και ανέφερε ότι το παιδάκι ταξίδευε χωρίς εισιτήριο και τα απαραίτητα έγγραφα.

«Η γυναίκα ήταν στην ζώνη τράνζιτ στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης και είχε περάσει κανονικά από τον έλεγχο μαζί με το κοριτσάκι, ωστόσο δεν της επετράπη να επιβιβαστεί στο αεροσκάφος μαζί με το παιδί. Οπότε στη συνέχεια αποφάσισε να κρύψει το παιδί μέσα σε...χειραποσκευή για να επιβιβαστεί σε άλλη πτήση, έχοντας αγοράσει νέο εισιτήριο για την ίδια», δήλωσε πηγή του αεροδρομίου.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved