Ισπανός ταυρομάχος προπονείται στην αρένα με την κόρη του στην αγκαλιά-Σφοδρές οι αντιδράσεις

Η φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram o Ισπανός ταυρομάχος Francisco Rivera Ordonez με τον ίδιο να προπονείται στην αρένα έχοντας στην αγκαλιά του τη μόλις πέντε μηνών κόρη του, τον έχει βάλει σε μεγάλους μπελάδες.

Ισπανός ταυρομάχος προπονείται στην αρένα με την κόρη του στην αγκαλιά-Σφοδρές οι αντιδράσεις

Εκπρόσωπος της Ανδαλουσίας για τα διακαιώματα του παιδιού, ακτιβιστές για τα δικαιώματα των ζώων αλλά και συνάδελφοι του ταυρομάχου, επιδόθηκαν σε ανακοινώσεις και σχόλια, άλλοι υπερασπιζόμενοι την κίνηση του ταυρομάχου και άλλοι επικρίνοντάς τη σφοδρά. Δεν έλειψαν βέβαια και οι χαρακτηρισμοί προς το πρόσωπό του , όπως «ανεύθυνος» και «ηλίθιος».

Ο ίδιος επέλεξε να διατηρήσει την ψυχραιμία του απαντώντας στα επικριτικά σχόλια λέγοντας ότι «ποτέ δεν θα είναι ασφαλέστερη από όταν είναι στην αγκαλιά μου».

Πολλοί ταυρομάχοι πάντως έχουν εκφράσει τη στήριξή τους, ανεβάζοντας φωτογραφίες με άλλα παιδιά κοντά σε ζώα.

BULL

Andres Sanchez/Twitter

Η επίμαχη φωτογραφία ανέβηκε στο Instagram τη Δευτέρα και στην περιγραφή της γινόταν λόγος για «ντεμπούτο» της πεντάχρονης.

alfonso

Σημειώνεται πως ο Ριβέρα, ο οποίος είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς ταυρομάχους της χώρας, έχει σταματήσει προσωρινά τις ταυρομαχίες μετά από τραυματισμό του στο στομάχι από ταύρο τον Αύγουστο του 2015.

Ο πατέρας του, γνωστός στην Ισπανία ως «Paquirri», είχε σκοτωθεί από ταύρο το 1984, σε ηλικία 36 ετών.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved