«Το μωρό μου είναι 6 μηνών μπορεί να κάνει ρεβεγιόν;»

Πολλές είναι οι μαμάδες που έχουν μωράκια μέχρι 6 μηνών και αναρωτιούνται αν μπορούν να διοργανώσουν ένα ρεβεγιόν σπίτι τους ή αν μπορούν να επισκεφθούν το σπίτι κάποιου φιλικού προσώπου.

«Το μωρό μου είναι 6 μηνών μπορεί να κάνει ρεβεγιόν;»

Ένα μωρό πριν κλείσει τους έξι μήνες καλό θα είναι να λαμβάνονται όλες οι απαραίτητες προφυλάξεις για την υγεία του. Σε όλα αυτά τα πάρτι υπάρχει έντονη η οχλαγογία, το τσιγάρο, ο καπνός και γενικότερα οικογένειες με μεγαλύτερα παιδιά που ήδη έχουν αναπτύξει αντισώματα και μπορεί να φέρουν κάποια ίωση από το σχολείο τους. Κάποια ίωση, σε τόσο μικρή ηλικία μπορεί να αποδειχτεί επικίνδυνη για την υγεία του καθώς ο Δεκέμβριος και ο Ιανουάριος είναι μήνες με αυξημένες ιώσεις. Η μετάδοση κάποιου ιού είναι πιο πιθανή σε κλειστούς χώρους όπου υπάρχει πολυκοσμία και παιδιά.

Όσον αφορά τον καπνό από τα τσιγάρα και τα αναμμένα τζάκια, γνωστό είναι πώς επιβαρύνουν την όλη κατάσταση σημαντικά. Καλό λοιπόν θα ήταν μέχρι να μεγαλώσει λίγο το βλασταράκι σας να αποφεύγετε τέτοιου είδους κοινωνικές εκδηλώσεις.
Εξάλλου σε αυτή την ηλικία ένα παιδί δεν μπορεί να χαρεί όπως ένας ενήλικας, οπότε το ρεβεγιόν είναι μια διαδικασία από την οποία μόνο οι γονείς βγαίνουν κερδισμένοι.

Σκεφτείτε τα χρόνια που θα ακολουθήσουν και πόσες πολλές έξοδοι θα υπάρξουν στο μέλλον όπου θα μπορείτε άφοβα να απολαύσετε οικογενειακά.

Δείτε εδώ περισσότερa χριστουγεννιάτικa θέματα όπως και πώς θα φτιάξετε νόστιμες υγιεινές χριστουγεννιάτικες συνταγές!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved