«Μαμά 24/7 - Φροντίζω το μωράκι μου... φυσικά Vo4»

Μετά από τόσα κείμενα για τον καθαρισμό της παιδικής μυτούλας, δεν ήταν λίγες οι αναγνώστριες που μας έστειλαν μηνύματα για το ότι έχουν περάσει και αυτές κάτι αντίστοιχο.

«Μαμά 24/7 - Φροντίζω το μωράκι μου... φυσικά Vo4»

Γράφει η Μαργαρίτα Νικολάου

Κάποιες από αυτές δεν ήξεραν πώς να χρησιμοποιήσουν την αμπούλα, κάποιες ήθελαν να χρησιμοποιήσουν τους ρινικούς αποφρακτήρες, ενώ κάποιες μανούλες που ήθελαν να έχουν γρηγορότερα αποτελέσματα χάρηκαν όταν έμαθαν ότι υπάρχουν υπέρτονες αμπούλες.

-----------------------98u90o98

Κάπως έτσι όλες οι μαμάδες μαθαίνουμε περισσότερα πράγματα για τη φροντίδα των παιδιών μας, μέσα από την έρευνα και τις προσωπικές εμπειρίες που διαβάζουμε στο διαδίκτυο ή από τις εμπειρίες που μοιράζονται μαζί μας φίλες μανούλες και συγγενείς. Αυτός ήταν και ο δικός μου στόχος. Να ενημερώσω νέες μανούλες που δεν έχουν βοήθεια στο σπίτι τους αλλά και μανούλες που πιστεύουν ότι έχουν δοκιμάσει τα πάντα.

---------------------------------30 vials 3

Έτσι ξεκίνησα και εγώ δειλά, με παρότρυνση της παιδιάτρου μου να καθαρίζω τη μυτούλα της μπεμπούλας μου με αμπούλες φυσιολογικού ορού, ρίχνοντας 2-3 σταγόνες στο κάθε ρουθούνι, κρατώντας το κεφαλάκι της στο πλάι.

----------------------------------refills 3

Έπειτα και περνώντας οι μήνες, μια επίσκεψή μου στο σπίτι της ξαδέρφης μου, με έκανε να μάθω για τους ρινικούς αποφρακτήρες, ένα gadgeτακι όπως λέω που δεν πρέπει να λείπει από κανένα σπίτι που έχει μωρό και τέλος όταν τα μωρά παύουν να είναι μωρά και είναι παιδιά το καταλληλότερο αποφρακτικό είναι οι υπέρτονες αμπούλες, καθώς είναι γρήγορες στην αποσυμφόρηση και αποτελεσματικές, επιτρέποντας στο παιδάκι σας να κοιμάται χωρίς γκρίνια και δυσφορία.

-----------------------------hyper vials 3
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved