«Μαμά 24/7 - Φροντίζω το μωράκι μου... φυσικά Vo3»

Θυμόσαστε που σας είχα αναφέρει πώς ξεκίνησα ως νέα και άπειρη μαμά, όσον αφορά το θέμα του καθαρισμού της μυτούλας της μικρής μου; Πλέον έχουν περάσει 5 ολόκληρα χρόνια και το θέμα «Ρινική αποσυμφόρηση» το «παίζω» στα δάχτυλα.

«Μαμά 24/7 - Φροντίζω το μωράκι μου... φυσικά Vo3»

Γράφει η Μαργαρίτα Νικολάου

Η μικρή μου πια δεν κάθεται σπίτι, πηγαίνει νηπιαγωγείο και αυτό σημαίνει πώς όλη τη σχολική χρονιά την βγάζουμε με ρινικές εκκρίσεις που σταματάνε το καλοκαίρι, μόλις σταματήσει και το σχολείο. Χρόνια τώρα αυτό που δεν έλλειπε από την τσάντα μου και από το σπίτι ήταν τόσο οι αμπούλες Clinofar όσο και ο ρινικός αποφρακτήρας.

Το τελευταίο διάστημα και επειδή περάσαμε και κάποιες ιώσεις, δύο αμπούλες σε κάθε ρουθούνι δεν αρκούσαν για να ξεβουλώσω τα ρουθουνάκια της, με αποτέλεσμα να έχω αρκετή γκρίνια και να ακούω συνέχεια, «Μαμά, δεν μπορώ να αναπνεύσω». Έτσι πήγα στη φαρμακοποιό μου και της εξήγησα ότι το παιδί έχει δυσανασχετήσει και οι αμπούλες δεν αρκούν. Μου πρότεινε χωρίς δεύτερη σκέψη τις υπέρτονες αμπούλες Clinofar, που συμβάλουν στην αποσυμφόρηση των βουλωμένων ρινικών διόδων.

-----------------------------hyper vials 3

Η αλήθεια είναι με 2-3 φορές χρήση, την ημέρα κατάλαβα αμέσως τη διαφορά, μιας και το βράδυ το παιδί μου ροχάλιζε και κοιμόταν με το στόμα ανοιχτό. Εκείνο το βράδυ όμως όχι όμως δεν είχε ανάστατο ύπνο αλλά δεν μπορούσα το πρωί να την ξυπνήσω για να πάμε στο σχολείο.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved