«Μαμά 24/7 - Φροντίζω το μωράκι μου... φυσικά Vo1»

Εσείς με τι καθαρίζετε τη μυτούλα του παιδιού σας; Θυμάμαι όταν επέστρεφα από το μαιευτήριο αγκαλιά με το μικρό μου μωράκι, πολλές σκέψεις κατέκλυζαν το μυαλό μου. «Τι θα κάνω τώρα μόνη μου;», «Πώς θα τα προλαβαίνω όλα;», «Θα καταφέρω να την αλλάζω;», «Πώς θα της καθαρίζω τη μυτούλα;».

«Μαμά 24/7 - Φροντίζω το μωράκι μου... φυσικά Vo1»

Γράφει η Μαργαρίτα Νικολάου

Βλέπετε δεν ήμουν από τις τυχερές που είχαν τη μαμά ή την πεθερά κοντά τους. Μόνη μαζί με το σύζυγό μου έπρεπε να αντιμετωπίσω ό,τι θα ζούσα στο σπίτι. Οι μέρες περνούσαν και δε σας κρύβω ότι παρόλο που ήμουν μόνη μου τα κατάφερνα πολύ καλά. Μάλιστα τα προλάβαινα όλα, αλλά δυστυχώς δεν είχα χρόνο για ξεκούραση μιας και όταν κοιμόταν η μπεμπούλα μου έπρεπε να κάνω όλα τα υπόλοιπα (φαγητό, καθάρισμα σπιτιού, κα).

Και ενώ όλα κυλούσαν ωραία, ένα βράδυ η μικρή μου είχε αρκετή ανησυχία. Φώναξα τη παιδίατρο την άλλη μέρα το πρωί και μου είπε πώς δεν αναπνέει καλά μιας και «μυξούλες» είχαν συσσωρευτεί στα ρουθουνάκια της. Μου είπε πώς έπρεπε να αγοράσω κάποιες αμπούλες που καθαρίζουν τη μυτούλα του μωρού και μου συνέστησε τις αμπούλες Clinofar.

---------------------------------30 vials 3

Μου εξήγησε ότι ο ορός θα υγραίνει και θα καθαρίζει τη ξηρή και βουλωμένη μυτούλα της και ότι θα την ανακουφίσει ώστε να έχει έναν πιο όμορφο και ήσυχο ύπνο. Ψάχνοντας στο διαδίκτυο (καθώς ήθελα να μάθω περισσότερα, ναι ψάχνουμε και εμείς στο διαδίκτυο σαν όλες τις μανούλες) βρήκα ότι ήταν πάρα πολύ εύκολες στη χρήση τους. Πρόκειται για ένα αποστειρωμένο μη ενέσιμο φυσιολογικό ορό χωρίς συντηρητικά που περιέχει χλωριούχο νάτριο 0,9% και αποστειρωμένο νερό q.s. 100ml.

Μάλιστα δεν σας κρύβω ότι πέρα από τη μυτούλα της μικρής, αυτές τις θαυματουργές αμπούλες τις χρησιμοποίησα και για να καθαρίζω τα ματάκια της όταν είχαν τσίμπλες, για να ρίχνω μερικές σταγόνες στα δικά μου μάτια όταν τα ένιωθα στεγνά και κουρασμένα, αλλά και για να πλύνω κάποια πληγή που ενδεχομένως να γινόταν, όπως για παράδειγμα γρατσουνιές από τα νυχάκια στην περιοχή του προσώπου!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved