Φοιτήτριες μαμάδες μας κάνουν να πιστέψουμε ότι όλα είναι δυνατά!

Όταν μία γυναίκα ανακαλύπτει ότι είναι έγκυος ξεκινάει ένα μαγικό ταξίδι που θα κρατήσει μία ολόκληρη ζωή. Τι γίνεται όμως αν η μητρότητα έρθει σε πολύ μικρή ηλικία; Οι δυσκολίες σίγουρα είναι περισσότερες, φοιτήτριες όμως μαμάδες, που κατάφεραν να πάρουν το πτυχίο τους, μας δίνουν ένα μάθημα ότι όλα είναι δυνατά!

Φοιτήτριες μαμάδες μας κάνουν να πιστέψουμε ότι όλα είναι δυνατά!

Για τους περισσότερους η φοιτητική ζωή περιλαμβάνει λίγο περισσότερο ύπνο, εξόδους, καινούριες φιλίες και λίγο διάβασμα! Δεν είναι τυχαίο αυτό που λέμε ότι τα φοιτητικά χρόνια είναι τα καλύτερα. Για την Hayley Geisterfer η φοιτητική ζωή ήταν λίγο διαφορετική! Όταν έμεινε έγκυος, ήδη σπούδαζε Βιολογία στο Creighton University, αλλά η θέληση της να τελειώσει τις σπουδές της, την έκανε να καταφέρει αυτό που φάνταζε ακατόρθωτο. Η Hayley έφερνε το νεογέννητο μωρό της στο μάθημα, το θήλαζε και στις παρουσιάσεις και στα τεστ το κρατούσε στην αγκαλιά της. «Οι πρώτες μέρες που έφερνα το μωρό μου στο Πανεπιστήμιο ήταν τρομακτικές και ήμουν πολύ νευρική! Όσο περνούσε όμως ο καιρός, έγινε συνήθεια τόσο για μένα, όσο και για τους συμμαθητές και τους καθηγητές μου.» αναφέρει η Hayley. Η νέα μαμά πήρε το πτυχίο της όταν ο γιος της ήταν μόλις τριών μηνών και χωρίς να βάζει φρένο στα όνειρά της, θα κάνει ένα χρόνο διάλειμμα, μέχρι να κάνει αίτηση στην Ιατρική Σχολή!

Η Karlesha Geisterfer είναι μία μητέρα, όχι ενός αλλά δύο παιδιών, που παρά τις δυσκολίες της μητρότητας δεν εγκατέλειψε ούτε αυτή τις σπουδές της στο University of Sunshine Coast και κατάφερε να πάρει το πτυχίο της. Την ημέρα μάλιστα της ορκωμοσίας, τα παιδιά της βρέθηκαν δίπλα της και σαν περήφανη μαμά φωτογραφίστηκε μαζί τους. Η Κarlesha ανέβασε μία φωτογραφία στη σελίδα του Πανεπιστημίου στο facebook και ευχαρίστησε όλους όσους συνέβαλαν να γίνει το όνειρό της πραγματικότητα!

Η Victoria Garcia είναι μία ακόμα μητέρα που πριν λίγο καιρό πήρε το πτυχίο της από το Metropoitan State University του Denver. Η Victoria παραδέχτηκε ότι βρέθηκε πολύ κοντά στο να τα παρατήσει, η στήριξη όμως από την οικογένειά της και τους φίλους της, την έκαναν να τα καταφέρει! Την ημέρα της ορκωμοσίας της, είπε ότι ο γιος της είναι πηγή έμπνευσης για εκείνη και ότι η απεριόριστη στήριξη της μητέρας της και του άντρα της την έκαναν να τα βγάλει πέρα.

Οι τρεις αυτές μαμάδες, μας δίνουν ένα μάθημα ότι όλα είναι δυνατά, αρκεί να υπάρχει διάθεση! Σίγουρα το να είσαι μητέρα και ταυτόχρονα να σπουδάζεις ή να δουλεύεις δεν είναι εύκολο! Πρέπει όμως πάντα να ακολουθούμε τα όνειρά μας και μονάχα τότε θα γίνουμε σωστά πρότυπα για τα παιδιά μας.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved